ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Σαμαράς: Δεν θα γίνει σοβιέτ εδώ, δεν θα γίνει κομμουνισμός

Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Σαμαράς: Δεν θα γίνει σοβιέτ εδώ, δεν θα γίνει κομμουνισμόςΣφοδρή επίθεση, κατά την διάρκεια επίσκεψής του σε περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, εξαπέλυσε ο Α. Σαμαράς στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον ότι διώχνει τις επενδύσεις από την Ελλάδα μετατρέποντας την σε σοβιέτ.
Όπως είπε: «Οι εκλογές θα κρίνουν προς ποια κατεύθυνση θα πάει το καράβι της πατρίδας. Δεν είναι θέμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σε ποιο κόσμο θα επιλέξετε να ζήσουν τα παιδιά μας. Εδώ έχουμε διαφορετικότητα νοοτροπιών και έχουμε δύο διαφορετικούς κόσμους. Δύο παραδείγματα θα σας πω. Τα 14 αεροδρόμια θα τα αφήσουν να μαραζώσουν και η Cosco δεν τους αρέσει. Από την άλλη ο Τσίπρας θέλει να φέρει ΕΥΠ, ΣΔΟΕ και ΑΣΕΠ στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Τέτοια πράγματα ούτε στις κομμουνιστικές χώρες δεν συνέβαιναν. Δεν θα γίνει εδώ σοβιέτ, δεν θα γίνει κομμουνισμός».

Παράλληλα ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε πρότυπη τυροκομική μονάδα στο Μαρκόπουλο, όπου έκανε λόγο για ανάπτυξη στην Ελλάδα με μειωμένους φόρους.

"Ζήσαμε από κοντά την εικόνα της ελληνικής εξωστρέφειας, της επιχειρηματικής προόδου που γίνεται όταν ξεκινάς από κάτι μικρό, έχεις ένα όνειρο και το κάνεις πολύ μεγάλο όπως εδώ πέρα με αυτόν τον πρότυπο σταθμό τυροκομείας το οποίο έχει βεβαίως αναπτύξει μια γκάμα, μια σειρά μεγάλη από προϊόντα, τα οποία όμως φωτογραφίζουν και δείχνουν τι μπορεί να κάνει ο Έλληνας όταν και μεράκι έχει και πίστη έχει και εξωστρέφεια έχει και πιστεύει σε αυτό που λέγεται ανάπτυξη. Ανάπτυξη εννοώ τώρα που θα υπάρχει με μειωμένους φόρους και το λέω αυτό απέναντι σε εκείνους οι οποίοι από ιδεοληψία θέλουν συνέχεια οι φόροι να ανεβαίνουν", είπε ο Α. Σαμαράς.

Και συνέχισε λέγοντας: "Τέτοιου είδους επιχειρήσεις και τέτοιες επιτυχίες είναι αυτές οι οποίες αποδεικνύουν τις τεράστιες προοπτικές που έχει ο Έλληνας επιχειρηματίας όταν βάλει κάτι στο νου του και το πιστέψει. Και θέλω πραγματικά να συγχαρώ αυτή την οικογένεια που ξεκίνησε από τον πατέρα και που εδραιώνει σήμερα τη φήμη της και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με τα παιδιά της".

Δεν υπάρχουν σχόλια: