Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015

Πολύ κόσμο είχε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος στην Κηφισιά (Βίντεο)


Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Δημαρχείο της Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης) μίλησε πριν από λίγη ο ώρα ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος.


Αισιόδοξος για την ΝΙΚΗ της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές τόνισε την αναγκαιότητα ΟΛΟΙ να πάνε να ψηφίσουν σε αυτές , γιατί  σε περίπτωση που αδιαφορήσουμε και επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ οι επικίνδυνες και ανεφάρμοστες επιλογές του στην οικονομία εάν εφαρμοστούν θα καταστρέψουν την Χώρα.

Ο αγωνιστής και μαχητικός Γεράσιμος Γιακουμάτος που δίνει ανελλιπώς όλες τις μάχες για την φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη στη Β' εκλογική περιφέρεια της Αθήνας εντός και εκτός Βουλής ,είναι άνθρωπος που μιλάει την γλώσσα του λαού και καταλαβαίνει τα παράπονά του.

Για το λόγο αυτό και επειδή δεν χάνει ποτέ την επαφή του με τους πολίτες γνωρίζει την δυσαρέσκεια που υπάρχει και κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να διορθώσει τις αδικίες που υπάρχουν.

Στον τομέα του Εμπορίου που έχει αναλάβει ως Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας έχει πετύχει πάρα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ανάμεσα σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την ομιλία του Υφυπουργού Ανάπτυξης Γεράσιμου Γιακουμάτου διακρίναμε τους πρώην Δημάρχους Κηφισιάς Νικόλαο Χιωτάκη και Βασίλης Βάρσο, ο Διοικητής ΥΠΑ κ. Δημήτρης Κούκης. Είδαμε ακόμη τους δημοτικούς συμβούλους Κηφισιάς Γιώργο Παπαδόπουλο και Παντελή Παπανικολόπουλο , Γιάννη Παντελεάκη , την κοσμικογράφο και πρώην δημοτική σύμβουλο Νίνα Βλάχου , τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Νίκο Παναγιώτου καθώς και ο Πρόεδρος της Τ.Ο ΝΔ Κηφισιάς Διονύσης Γεωργιόπουλος .Σήμερα το απόγευμα μιλάει στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω (Καφετέρια Sugar) στις 6 μ.μ σε μια περιοχή όπου έχει ιδιαίτερη επαφή με την τοπική κοινωνία και που δεν ξέχασε σε καμιά περίοδο της πολιτικής του σταδιοδρομίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: