ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Συνέχισε με επιτυχία ο Γεράσιμος Γιακουμάτος την περιοδεία του στις περιοχές της Β' Αθήνας

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Συνέχισε με επιτυχία ο Γεράσιμος Γιακουμάτος την περιοδεία του στις περιοχές της Β' Αθήνας

Πολύ κόσμο είχε και χθες στην αίθουσα "Μίκης Θεοδωράκης" του Δημαρχείου Χολαργού ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος.Εξήγησε με απλές και καθαρές κουβέντες το διακύβευμα αυτών των εκλογών και τόνισε πως η παρουσία των μαχητών της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης στις κάλπες της 25ης Ιανουαρίου κρίνεται επιβεβλημένη για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού μας, την τελευταία πενταετία.

Οι ανέφικτες και ανέξοδες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αφήσουν παντελώς αδιάφορους τους νοήμονες Έλληνες νοικοκυραίους που υπέστησαν οικονομική αφαίμαξη τα τελευταία χρόνια αλλά σταδιακά οι αδικίες αυτές αποκαθίστανται  και η Χώρα πατάει και πάλι στα πόδια της χωρίς εξωτερικό δανεισμό με ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς και πρωτογενή πλεονάσματα.

Τις επόμενες μέρες οι Έλληνες πρέπει να αποφασίσουν εάν με την ψήφο τους θα στηρίξουν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ή θα γυρίσουμε  ΠΑΛΙ στις εποχές του υπέρμετρου δανεισμού και των σλόγκαν : "Λεφτά Υπάρχουν"


Ο λαός μας πλήρωσε με μνημόνια οικονομικής υποτέλειας όταν έδωσε την Εξουσία σε αυτούς που ισχυρίζονταν πως λεφτά υπάρχουν. Θα την πατήσει και πάλι με τον Αλέξη που όλα τα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει και όλους τους ικανοποιεί αφού θα τυπώσει και λεφτά (100 δις ευρώ!!!) όπως ισχυρίστηκε σε τηλεοπτική της παρουσία η υποψήφια βουλευτής τους Ραχήλ Μακρή.

Το σλόγκαν που ανάρτησε στο facebook ο Γεράσιμος Γιακουμάτος "Άσε το θείο, άσε το τζόκερ , πιάσε ΣΥΡΙΖΑ!!" μέσα από την ειρωνεία του απηχεί όλη αυτή την ανέξοδη παροχολογία της ανεύθυνης αριστεράς που εκπροσωπείται από το διεφθαρμένο ΠΑ.ΣΟ.Κ και τους νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα εμπιστευθούμε ποτέ αυτούς τους λαοπλάνους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: