ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Γκλέτσος: «Αφήστε μας ήσυχους να νοικοκυρέψουμε τη χώρα»

Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Γκλέτσος: «Αφήστε μας ήσυχους να νοικοκυρέψουμε τη χώρα»


Ο πρόεδρος της «Τελείας» Απόστολος Γκλέτσος λίγες ώρες μετά τη μετάδοση της διακαναλικής του συνέντευξης την οποία παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στην καρδιά της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στην Τρίπολη.

Ο κ. Γκλέτσος εμφανίστηκε σε καφετέρια της πόλης όπου συνάντησε τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματός του και συνομίλησε με τον κόσμο που βρέθηκε εκεί. Λίγο αργότερα παραχώρησε συνέντευξη στα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ο κ. Γκλέτσος αναφέρθηκε στο δημόσιο χρέος και στους τρόπους αποπληρωμής του. Συγκεκριμένα, το κόμμα του προτείνει όχι κούρεμα, αλλά εναλλακτικό τρόπο αποπληρωμής του.

Για τον πολύπαθο τομέα της Υγείας, εξέφρασε την άποψη ότι οι συνταξιούχοι δεν θα πρέπει να καταβάλλουν καμία εισφορά για τα φάρμακά τους.

Ο πρόεδρος της «Τελείας» μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στο πλαίσιο της δημοκρατίας και της συνεννόησης θα πρέπει να αποστρατεύσουμε σε ατιμωτική αποστρατεία, όλους αυτούς που οδήγησαν τη χώρα σε αυτή τη κατάσταση. Ούτε θα ζητήσουμε τα κλεμμένα, να μας αφήσουν ήσυχους. Να πάνε όπου θέλουν και να μας αφήσουν να νοικοκυρέψουμε της Ελλάδα πολύ απλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: