ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Οι ψηφοφόροι των κομμάτων δεξιά της ΝΔ ίσως δώσουν αυτοδυναμία στην αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Οι ψηφοφόροι των κομμάτων δεξιά της ΝΔ ίσως δώσουν αυτοδυναμία στην αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ


Μπορεί η ΝΔ να κάνει την ανατροπή και να βγει πρώτο κόμμα με ρωτάνε φίλες και φίλοι που διαβάζουν εδώ και ένα μήνα πως η ΗΤΤΑ έρχεται.


Εμείς εδώ από το 2013 είχαμε γράψει πως η ΝΔ θα χάσει τις εκλογές όποτε και εάν αυτές γίνουν. Μιλάμε πάντα ΞΕΚΑΘΑΡΑ και χωρίς περιστροφές για το λόγο αυτό έχουμε μείνει να υπηρετούμε σχεδόν μόνοι μας στο διαδίκτυο Αξίες και Ιδέες.

Ξεκάθαρα σας γράφουμε λοιπόν πως εμείς εδώ στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ θα χαρούμε με τα δεινά που θα έρθουν στον ελληνικό λαός ο οποίος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την κατάντια της Χώρας.

Ο Έλληνας ψήφιζε τους κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ , του αρέσανε οι κλέφτες της "δεξιάς" αλλά αηδιαστικά νεοφιλελεύθερης στα οικονομικά ΝΔ και δυστυχώς αυτό θα πληρώσει και ο σημερινός Αρχηγός της Αντώνης Σαμαράς που επί δυόμιση χρόνια παλεύει να κρατήσει την Χώρα εντός ζώνης του ευρώ.

Τις επόμενες δυο μέρες ας αναρωτηθούμε όλοι μας σε τι χώρα θέλουμε να συνεχίζουμε να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.. Σε μια δημοκρατία δυτικού τύπου ή σε μια Βενεζουέλα , Κούβα ή Βόρεια Κορέα;

Όχι δεν κινδυνολογώ οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ακόμα στο σοσιαλισμό και στον κομμουνισμό και είναι χρέος όλων των εθνικά σκεπτόμενων δυνάμεων να μην τους αφήσουν να πάρουν το τιμόνι της Χώρας.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: