Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Ποιές είναι οι υποψήφιες που βάζουν φωτιά στην κάλπη (ΦΩΤΟ)Ποτέ άλλοτε τα κόμματα δεν κατέβασαν στα ψηφοδέλτια τους τόσο όμορφες γυναικείες παρουσίες…

Πρώην μοντέλα, ηθοποιοί αλλά και πολιτικοί δίνουν ένα άλλο τόνο στις φετινές εκλογές. Ας δούμε μερικές καυτές παρουσίες που θα ζητήσουν την ψήφο μας.

Πρώτη και καλύτερη έχουμε την Άντζελα Γκερέκου, με αρκετή πείρα στην πολιτική αφού ήταν βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ από το 2004 και επανεξελέγη το 2007, το 2009 και τον Ιούνιο 2012, ενώ το 2009 τοποθετήθηκε υφυπουργός ΠολιτισμούΝόνη Δούνια:

Ένα από τα διασημότερα μοντέλα στην Ελλάδα βρέθηκε στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Η Νόνη Δούνια είναι υποψήφια στον Πειραιά,Έλενα Ράπτη:

Στην Α” Θεσσαλονίκης κατεβαίνει για άλλη μία φορά η Έλενα Ράπτη. Μπορεί η παρουσία της να είναι εντυπωσιακή αλλά η ίδια θέλει να απασχολεί με το έργο της.Όλγα Κεφαλογιάννη:

Ήδη υπουργός η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι για πολλούς η ομορφότερη παρουσία από της υποψηφίους. Κατεβαίνει με την Νέα Δημοκρατία.Άννα Καραμανλή:


Η Άννα Καραμανλή κατεβαίνει και στις εκλογές του ’15 στην Β” Αθηνών.Έλενα Κουντουρά:

Το πρώην μοντέλο Έλενα Κουντουρά και νυν υποψήφια με τους ΑΝΕΛ, έχει…μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στην πασαρέλα. Τώρα θέλει να μετρήσει και χιλιόμετρα στη…βουλή!Μαρία Σταυρινούδη – Σόδη


Αν και μπήκε στο κοινοβούλιο από σπόντα, κάθε παρουσία της…άναβε τα social media. Μάλιστα, την ημέρα της ορκωμοσίας της έκανε τον αντιπρόεδρο της βουλής, Γιάννη Τραγάκη να παραμιλάει.Η Φωτεινή του Fame story:

Η Φωτεινή Τσιτσιγκού έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Fame Story 1» και απέκτησε μεγάλο κοινό χάρη στην εξαιρετική φωνή της αλλά και στις κόντρες που δημιουργήθηκαν μέσα στο παιχνίδι με πρώην συμπαίκτριές της. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η Φωτεινή ασχολήθηκε ενεργά με το τραγούδι αλλά πλέον φαίνεται να την έχει κερδίσει η πολιτική.Νέλλη Μαυρίδου

Η δημοτική σύμβουλος Ελένη (Νέλλη) Μαυρίδου, εκλεγείσα στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη στο Παλαιό Φάληρο, είναι υποψήφια στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, με τη Νέα Δημοκρατία, στη Β” Περιφέρεια Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: