Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Ανοίγει η ψαλίδα όσο περνούν οι μέρες υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ


15 μέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές και η ΗΤΤΑ της ΝΔ είναι δεδομένη και ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρη. Αυτό που απομένει είναι εάν θα καταφέρει να πάρει αυτοδυναμία η Αριστερά για να συνεχίσει την καταστροφική πορεία για την Χώρα που ξεκίνησε το ΠΑ.ΣΟ.Κ το 1981.
Τις επόμενες μέρες και όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα αποφασίσουν για ακόμη μια φορά με βάση το δήθεν ατομικό τους συμφέρον και θα οδηγήσουν όπως και το 1981 την Χώρα στα βράχια!!!

Όσοι αιθεροβάμονες θεωρούν πως ο μέσος πολίτης θα αποφασίσει "σοφά" κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

Σε λίγες μέρες το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ θα δημοσιοποιήσει πια στελέχη της ΝΔ σαμποτάρουν την πιθανότητα του κόμματος να χάσει με αξιοπρέπεια και οδηγούν χιλιάδες ψηφοφόρους μας στο να απέχουν ή να αγκαλιαστούν με ανεύθυνα και εξτρεμιστικά κόμματα της δεξιάς που ουδεμία ΛΥΣΗ έχουν για τα τωρινά προβλήματα της Χώρας.

Να φύγουν οι λαθρομετανάστες , να φύγουν οι Τροϊκανοί φωνάζουν αλλά από την άλλη δεν προτείνουν ΤΙΠΟΤΑ απολύτως στο πρόβλημα του δημόσιου χρέους μας και σιωπούν όταν ερωτώνται με ποιους τελικά θα συμμαχήσουμε στο σημερινό Παγκόσμιο  γίγνεσθαι.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ   

Δεν υπάρχουν σχόλια: