Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ ο πρώην Χρυσαυγίτης Αλεξόπουλος, αποκάλυψε ο Καρατζαφέρης


«Αν αποδειχθούν οι κατηγορίες εναντίον μου θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα», ανέφερε για το θέμα με τις μίζεςΒέβαιος ότι ο ΛΑΟΣ θα είναι μεταξύ των κομμάτων που θα μπουν στη Βουλή παρουσιάστηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο πρόεδρος του κόμματος μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι αυτό θα γίνει για να αναγκάσει τα κόμματα να συνεννοηθούν μεταξύ τους, αν και όπως είπε «με τη ΝΔ του Σαμαρά είναι δύσκολο να συνεννοηθείς».

Ο κ. Καρατζαφέρης δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο και το θέμα με τις μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα, χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες εναντίον του ως αισχρή σκευωρία και αναφέροντας ότι σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι πήρε μίζες θα κρεμαστεί στο Σύνταγμα.

Παράλληλα έριξε ευθύνες στην κυβέρνηση για την έκταση που πήρε το θέμα λέγοντας ότι «εάν είχα πάει στα 40 χρόνια της ΝΔ ίσως να μην είχαν γραφεί όλα αυτά που γράφηκαν. Με τα δημοσιεύματα αυτά δεν χτύπησαν τον Καρατζαφέρη, χτύπησαν το 2,8% που έδωσε πρόσφατα η Metron Analysis στο ΛΑ.ΟΣ.».

Αποκάλυψε δε ότι ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. «Ο κ. Αλεξόπουλος θα είναι μαζί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: