Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

Τσίπρας σε Μπάγεβιτς: "Πού εργάζεστε τώρα;"

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση παλαιμάχων της ΑΕΚ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στα γραφεία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αντικείμενο συζήτησης το γήπεδο της Ένωσης και την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο πλευρών.

ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Στη συνάντηση παρευρίσκεται ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς και οι Θωμάς Μαύρος, Στέλιος Μανωλάς, Λάκης Νικολάου και Στέλιος Σεραφείδης.

Όταν έφθασαν στην Κουμουνδούρου, μάλιστα, τους καλοσώρισε ο βουλευτής του κόμματος και φίλος των "κιτρινόμαυρων", Γιώργος Πάντζας, ενώ παρών ήταν και το πρώην μέλος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και υπεύθυνος αθλητικού τομέα του ΣΥΡΙΖΑ, Ιούλιος Συνοδινός.


Ένα χαρακτηριστικό περιστατικό καταγράφηκε όταν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ μπήκαν στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αφού τους καλωσόρισε, απευθύνθηκε στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον ρώτησε: "Πού εργάζεστε τώρα;" Τα χαμόγελα των παρευρισκομένων ήταν φυσικό επακόλουθο.

Εν συνεχεία, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για μία επίσκεψή του στο Βελιγράδι και αποκάλυψε ότι ακόμα συζητούν για το ταξίδι της ομάδας στην βομβαρδισμένη σερβική πρωτεύουσα το 1999, με τον Στέλιο Σεραφείδη να παίρνει τον λόγο και να εξηγεί: "Και τότε το ταξίδι ήταν πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη".


Η συνάντηση βρίσκεται σε εξέλιξη, δίχως την παρουσία δημοσιογράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: