ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Όχι του εισαγγελέα στην αποφυλάκιση των βουλευτών της Χ.Α. για τις εκλογές

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Όχι του εισαγγελέα στην αποφυλάκιση των βουλευτών της Χ.Α. για τις εκλογές


Όχι στην αποφυλάκιση των προσωρινά κρατουμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής λόγω της συμμετοχής τους στις επικείμενες εκλογές είπε ο εισαγγελέας Εφετών Π. Δράκος. Με πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας το οποίο τελικά θα αποφασίσει, ο εισαγγελέας ζητεί να απορριφθεί το αίτημα για την αποφυλάκισή που υπέβαλαν ο προφυλακισμένοι βουλευτές Χρήστος Παππάς, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Γερμενής και Ιωάννης Λαγός αλλά και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίχος Μιχαλολιάκος.

Οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ ζητούσαν να αρθεί η κράτησή τους ώστε να συμμετάσχουν στον προεκλογικό αγώνα. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωση του ο Νίκος Μιχαλολιάκος «δεν νοείται διεξαγωγή προεκλογικής περιόδου με τον Αρχηγό και Βουλευτές του τρίτου μεγαλύτερου πολιτικού κόμματος στη φυλακή! Επισημαίνεται ότι άπαντες οι αιτούντες θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις εκλογικές τους περιφέρειες».

Το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου για το εάν γίνει δεκτό ή όχι το αίτημα των προφυλακισμένων βουλευτών θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: