ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δίνει το έναυσμα της μεγάλης ανατροπής από την Νέα Φιλαδέλφεια

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δίνει το έναυσμα της μεγάλης ανατροπής από την Νέα ΦιλαδέλφειαΣε μια κατάμεστη αίθουσα στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας μίλησε χθες ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος. 

Ο αγωνιστής της φιλελεύθερης Παράταξης έχει δώσει όλες τις μάχες της ΝΔ με καθαρότητα στον λόγο του έδωσε τα κρίσιμα στοιχεία της αναμέτρησης και μίλησε χωρίς περιστροφές για το διακύβευμα των εκλογών. 

Η ΝΔ  είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να οδηγήσει την χώρα με ασφαλή τρόπο την χώρα σε ασφαλές  λιμάνι και για αυτό το λόγο οι πολίτες θα πρέπει να μην ακούνε τις ανεύθυνες φωνές του ΣΥΡΙΖΑ που τάζουν λαγούς με πετραχήλια όπως χαρακτηριστικά τόνισε. 

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι μη κοστολογημένο και ανεφάρμοστο και θα οδηγήσει την Χώρα σε περιπέτειες. 

"Δεν πρέπει να γίνουμε Λιβύη  της Ευρώπης" τόνισε και πρόσθεσε πως τώρα κατάλαβε που θα βρει τα χρήματα ο ΣΥΡΙΖΑ για το πρόγραμμά του. 

Θα βάλει την Ραχήλ Μακρή να τυπώνει χρήματα στη Κοζάνη!!!! 

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας τόνισε πως το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι η σταθερότητα για να μην καταντήσουμε να γίνουμε Βενεζουέλα. 

" Όλοι σας έχετε δει τις εικόνες με τις ουρές έξω από τα super market και τον στρατό που τα φυλάει από το πλιάτσικο" και συνέχισε πως "ο λαός μας με την ψήφο του στις 25 του Γενάρη δεν θα αφήσει τον ΣΥΡΙΖΑ να μας καταντήσει έτσι. 

Ο Έλληνας τώρα που οι θυσίες φτάνουν στο τέλος τους και είναι ορατή η ημερομηνία λήξεως σε αυτές δεν είναι διατεθειμένος να τις βάλει σε κίνδυνο ψηφίζοντας τον ανεύθυνο ΣΥΡΙΖΑ.

Μακάρι την δυναμικότητα και την αποτελεσματικότητα του Γεράσιμου Γιακουμάτου να την  είχαν και άλλοι πολιτικοί της ΝΔ γιατί σήμερα δεν θα φτάναμε να απειλούμασταν από το να βγει μια ανεύθυνη αριστερά ως Κυβέρνηση στην Πατρίδα μας. 

Οι αδέξιοι δεξιοί όπως τους χαρακτήρισε και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος οδήγησαν τον κόσμο της παράταξης να στραφεί προς επικίνδυνα εξτρεμιστικά κόμματα που παίζουν στα "ζάρια" το μέλλον των παιδιών μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: