Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Η ελπίδα θα νικήσει τον φόβο αλλά πια ελπίδα;


Ωραίο το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ (συμφωνούμε απόλυτα από την φύση μας με αυτό) πως η Ελπίδα θα κερδίσει τον φόβο. Άλλωστε ποτέ δεν φοβήθηκε τίποτα αυτό εδώ το ιστολόγιο και με απίστευτο προσωπικό κόστος παραμένει εδώ ΟΡΘΙΟ για να παλεύει για Ιδέες και Αξίες.Είναι τραγικό να ψηφίζει ο οποιοσδήποτε συμπολίτης μας με γνώμονα τον φόβο. Άλλωστε οι Έλληνες στην μακρόχρονη Ιστορία τους έχουν αποδείξει πως δεν φοβούνται.

Είπαν όχι στους Πέρσες , επαναστάτησαν στην Τουρκική βαρβαρότητα, διέλυσαν τους Ιταλούς φασίστες στα ελληνοαλβανικά σύνορα, έκαναν την ανθρωπότητα ΟΛΗ να μιλάει για τους ήρωες Έλληνες και Ελληνίδες που δεν υποκύπτουν ποτέ στο φόβο.

Το σύνθημα λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ είναι θετικό όμως οι ίδιοι δεν έχουν τίποτα το ηρωικό να μας επιδείξουν!!!

Εκπροσωπούν τον "Έλληνα" που έχει όλα εκείνα τα ανατολίτικα στοιχεία που μισώ όταν συναντώ σε ανθρώπους γύρω μου.

Μπαταχτσής (ακόμα και η λέξη δεν είναι ελληνική) , καλοπερασάκιας, καναπεδάτος και ξερόλας φταίνε όλοι οι άλλοι πλην από εκείνον που έχει και τις μεγαλύτερες ευθύνες. 

Σε αυτές τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί το φθηνό και το χυδαίο , και όσοι τελικά των επιλέξουν είναι εκείνοι που περισσότερο από όλους με την νοοτροπία τους μας έφτασαν έως εδώ.

Αντίθετα στη δεξιά παράταξη θα βρείτε όλη εκείνη την ηρωική αυταπάρνηση που με ΕΥΘΥΝΗ και ΑΛΗΘΕΙΑ κράτησε την Χώρα όρθια τα τελευταία δυο χρόνια.

Γιατί η ΝΔ άλλαξε ,δεν είναι πια η ΝΔ που σέρνονταν πίσω από την αριστερή ιδεολογία φοβούμενη μήπως η χυδαία επικράτηση της μετά την επταετία ,οδηγήσει κάποιους να χαρακτηρίσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ ως φασισμό!!!

Άλλωστε η μονοπώληση αυτή της αριστερής κουλτούρας είναι αυτή που τελικά μας πτώχευσε.

Η Αστική Δημοκρατία μας λειτουργούσε ως Σοβιέτ και έπνιγε με ένα σωρό γραφειοκρατικούς νόμους κάθε υγιή επιχειρηματικότητα την ώρα που ευνοούσε επιχειρηματίες που δούλευαν αποκλειστικά με το Δημόσιο!!!

Αυτή η τελευταία κατηγορία επιχειρηματιών κατέκλεψε τον εθνικό μας πλούτο και απαξίωσε την Χώρα μας διεθνώς αφού δεν είναι δυνατόν να αγοράζει το Κράτος κάτι 100 ευρώ την ώρα που αυτό πουλιέται μόλις 1!!!

Οι βολεμένοι αυτοί επιχειρηματίες, καθώς και στρατιές ολόκληρες δημοσίων υπαλλήλων που δεν πατούσαν καν στο χώρο εργασίας τους έφτιαξαν κομματικούς στρατούς που έβγαζαν το ΠΑ.ΣΟ.Κ για χρόνια στην Κυβέρνηση.

Τώρα πολλοί από αυτούς  ανακάλυψαν στο ΣΥΡΙΖΑ ένα νέο ΠΑ.ΣΟ.Κ που ανεύθυνα  καταστροφικά και με λαϊκισμούς όπως το πάλαι ποτέ κραταιό κίνημα θα οδηγήσει την Πατρίδα μας σε νέες περιπέτειες.

Και μπορεί το 1981 το ΠΑ.ΣΟ.Κ να μην έφυγε από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ όπως απειλούσε ,αλλά το 2015 τα πράγματα έχουν αλλάξει -η Ευρώπη δεν είναι καθόλου ισχυρή -όπως τότε και ίσως επιζητά πλέον και η ίδια να ξεφορτωθεί από την Ευρωζώνη ένα Κράτος το οποίο ΤΙΠΟΤΑ δεν προσφέρει παρά μόνο προβλήματα και κρίσεις.

Και βέβαια υπάρχουν και άλλα κράτη από τα 28 της Ε.Ε που δεν είναι στη ζώνη του ευρώ αλλά γιατί να ρισκάρουμε την επιστροφή μας σε κάτι που δεν έχει καμιά αξία για την Χώρα μας;

Ή μήπως έχει αξία για τους όσους έχοντας τα χρήματά τους στο εξωτερικό θα τα φέρουν μετά πίσω και θα αγοράσουν ΤΖΑΜΠΑ όλη την Χώρα;

Είναι οι ίδιες οικογένειες που επιβίωσαν και συνεργάστηκαν ακόμα και με την Χούντα των Συνταγματαρχών αδιαφορώντας ΠΛΗΡΩΣ για την Ελευθερία και την Δημοκρατία στη Χώρα μας.

Τις επόμενες μέρες η δική μας προσπάθεια εδώ είναι να απευθύνουμε έκκληση σε όσους πιστεύουν ακόμα σε Αξίες όπως αυτή του Ελληνισμού να ψηφίσουν με βάση όχι βεβαίως τον φόβο αλλά τις αξίες που χρόνια υπηρετούν.

Δεν κρύψαμε ΠΟΤΕ πως είμαστε εθνικιστές επομένως η δική μας ψήφος δεν έχει καμιά άλλη συναλλαγή παρά τις απόψεις που χρόνια υπηρετούμε.

Έχουμε κάνει κατά καιρούς την κριτική μας στη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και ξέρουμε πως τα πολλά λάθη έγιναν εξαιτίας του βαριδιού του ΠΑ.ΣΟΚ που "κουβαλούσε" ο  Σαμαράς  μαζί με την ανεύθυνη αριστερά του Κουβέλη, που θέλει ο αχρείος να γίνει και Πρόεδρος της Δημοκρατίας!!!

Το δικό μας ιστολόγιο θα μείνει όρθιο να υπερασπίζεται Ιδέες και Αξίες και μετά τις εκλογές ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Εμάς ίσα-ίσα μια Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αύξανε ραγδαία  τους καθημερινούς αναγνώστες μας. Μας βρίζουν από την άκρα αριστερά έως την φασιστική άκρα δεξιά επειδή γράφουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Οι Ναζί μαζί με τους Νεοπασόκους του ΣΥΡΙΖΑ και τους "ψεκασμένους" ΑΝ.ΕΛ ,με ολίγον βοήθεια από τους θολοκουλτουριάρηδες της ΔΗΜ,ΑΡ μας οδήγησαν μέσα στα χιόνια στις κάλπες.

Οι Έλληνες Εθνικιστές που πολέμησαν και τις δυο λαίλαπες της Ιστορίας μας (Κομμουνισμό-Φασισμό) ξέρουν τι θα κάνουν σε αυτές  άλλωστε οι επιλογές τους είναι ελάχιστες.

Οι ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ του ΛΑ.ΟΣ δεν είναι δική τους επιλογή. Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν θα αφήσουν να γίνει η Χώρα μας Βενεζουέλα.

Άλλωστε ποιος λογικός άνθρωπος πιστεύει πως ο Σαμαράς είναι λιγότερο εθνικιστής από τον Ν. Μιχαλολιάκο που πανηγύριζε μαζί με τους Συριζαίους όταν δεν εκλέχτηκε Πρόεδρος και η Χώρα μας οδηγήθηκε σε πρόωρες κάλπες.

Ποιος πιστεύει πως οι Κασιδιάρης , Λαγός , Παναγιώταρος είναι περισσότερο πατριώτες από τον Αντώνη Σαμαρά;

Όποιος το πιστεύει κακώς μας διαβάζει γιατί εμείς εδώ δεν είμαστε "εθνικιστές" μπράβοι -νταβατζήδες και μαχαιροβγάλτες .Είμαστε και θα παραμείνουμε ιδεολόγοι και με την ψήφο μας προσδοκούμε μια Νέα Ελλάδα μέσα στην οποία όλοι αυτοί δεν έχουν καμιά θέση στην κεντρική πολιτική σκηνή παρά αυτή του γελωτοποιού.

Οι κλόουν της Χ.Α και οι ψεκασμένοι των ΑΝ.ΕΛ είναι για θίασο επιθεώρησης και όχι για να εκπροσωπούν εμάς στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Σε 22 μέρες η Δημοκρατία θα νικήσει τον μαρξισμό και τον ναζισμό. 

Σε 22 μέρες η Ελπίδα της συνέχισης της Ευρωπαϊκής μας πορείας θα νικήσει τον ΦΟΒΟ της επιστροφής μας στα παλιά και φθαρμένα "κομμουνιστικά" πρότυπα διακυβέρνησης.

Σε 22 μέρες η Ελλάδα θα παραμείνει μαζί με τους εταίρους της στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ. 

Σε 22 μέρες λέμε ΟΧΙ στη Ρωσική Βαρβαρότητα και τα σχέδια της για τον κόσμο.

Σε 22 μέρες δεν θα αμφιβάλλει ουδείς πως η Βενεζουέλα είναι πολύ μακριά από εμάς.

Σε 22 μέρες οι Έλληνες λένε ΟΧΙ στον κομμουνισμό και τον Ναζισμό.

Σε 22 μέρες η Δημοκρατία θα νικήσει η ΝΔ θα νικήσει!!!!!!!!!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: