Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Πάτρα
Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, συνεχίζει την περιοδεία του σε ολόκληρη την χώρα, με σημερινή «στάση» την Πάτρα, όπου έδωσε συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό». Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου βρέθηκαν δημοσιογράφοι από τα ΜΜΕ της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας, όπως και υποψήφιοι βουλευτές της περιοχής, εθελοντές και φίλοι του Ποταμιού, οι οποίοι δημιούργησαν πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Θεοδωράκης προσκάλεσε τους κυρίους Σαμαρά και Τσίπρα σε debate, προτρέποντάς τους να αφήσουν τους μονολόγους και να παραμερίσουν τον φόβο τους για δημόσιο διάλογο.
«Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να βγούμε όπου θέλουν, όποτε θέλουν και με όποιους δημοσιογράφους θέλουν και να κάνουμε μια κουβέντα για τα προβλήματα της χώρας. Όμως, τo παλιό κομματικό σύστημα ξέρει μόνο να φωνάζει και να προκαλεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε περισσότερα και διαβάστε την πλήρη απομαγνητοφώνηση εδώ.


Οι προτάσεις μας για την ανασυγκρότηση της Δημόσιας Διοίκησης

Τις θέσεις του Ποταμιού για τη Mεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης παρουσίασαν νωρίτερα το μεσημέρι στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο ευρωβουλευτής Μίλτος Κύρκος και o πολιτικός υπεύθυνος στον τομέα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Ποταμιού, Παναγιώτης Καρκατσούλης.

Για τις μεταρρυθμίσεις, που πρέπει να γίνουν στον αγροτικό τομέα, μίλησε ο πολιτικός υπεύθυνος για τη γεωργία στο Ποτάμι, Σπύρος Καχριμάνης, ενώ γι’ αυτές που αφορούν τη μετανάστευση, η πολιτική υπεύθυνη για τους Μετανάστες στο Ποτάμι, Ζωή Αποστολοπούλου.

Διαβάστε όλη την ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη εδώ.«Η μεγάλη δύναμη είναι η τρίτη»
«Το Ποτάμι δεν θα γίνει δεκανίκι» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σε σημερινό άρθρο του στην εφημερίδα Huffington Post Greece.


Μοιάζει σαν να είμαστε φυλακισμένοι στη σκοτεινή σπηλιά του Κύκλωπα περιμένοντας να μας καταβροχθίσει το τέρας κι ένας μεγάλος βράχος φράζει την έξοδο της σπηλιάς. Τι μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ; Nα πάρουμε φόρα και να χτυπήσουμε το κεφάλι μας στον βράχο μήπως και υποχωρήσει. Τι μας λέει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους μας παγίδευσαν στη σπηλιά; Να κοιτάζουμε τον βράχο και να περιμένουμε να μας λυπηθεί και να φύγει. Μα οι βράχοι δεν αλλάζουν θέση από μόνοι τους.

Τι νέο φέρνει το Ποτάμι; To Ποτάμι λέει να συνεργαστούμε. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και όλοι μαζί να γίνουμε πιο ισχυροί. Να δεσμευτούμε σε μια πατριωτική κυβέρνηση, να βάλουμε στόχους, να ιεραρχήσουμε προτεραιότητες, να πείσουμε τους φίλους και συμμάχους μας στην Ευρώπη ότι είμαστε σοβαροί, υπεύθυνοι και αποφασισμένοι. Μόνο τότε θα βρούμε τον τρόπο, είτε να παραμερίσουμε τον βράχο είτε όπως έκανε ο Οδυσσέας με τους συντρόφους του, να εξουδετερώσουμε τον Κύκλωπα. Να βγούμε επιτέλους στο φως.Δεν υπάρχουν σχόλια: