ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Βόμβα Γκιουλέκα με ντοκουμέντα: Πώς Μηλιός και Τσακαλώτος σαμποτάριζαν το βέτο Καραμανλή στο ΝΑΤΟ για τα Σκόπια

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Βόμβα Γκιουλέκα με ντοκουμέντα: Πώς Μηλιός και Τσακαλώτος σαμποτάριζαν το βέτο Καραμανλή στο ΝΑΤΟ για τα Σκόπια


Επικίνδυνο χαρακτηρίζει το αδιευκρίνιστο μέχρι τώρα οικονομικό πρόγραμμα που παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου, ο Κώστας Γκιουλέκας. Αποκαλύπτει παράλληλα ντοκουμέντα για την ανθελληνική όπως τη χαρακτηρίζει, στάση πρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ λίγες ημέρες πριν ο τότε πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ασκήσει βέτο για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ
Ο πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Α” Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, σε αποκλειστικές δηλώσεις στο crashonline.gr αρχικά καυτηρίασε το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «Εμείς έχουμε μιλήσει πολύ συγκεκριμένα για τα βήματα τα οποία θα κάνουμε την επομένη των εκλογών και αυτό είναι για εμάς το σημαντικό ότι δεν ερχόμαστε να υποσχεθούμε τα πάντα. Αντίθετα, όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές αρχίζει να μπαίνει πολύ νερό στο κρασί του ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς συγκεκριμένες θέσεις, χωρίς συγκεκριμένες προτάσεις.

Κάθε φορά ακούμε και διαφορετικές προτάσεις και απόψεις για την οικονομία από τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρώ ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτο. Αυτό που πιστεύω ότι γίνεται στο κόμμα του κ. Τσίπρα είναι ότι, κάθε φορά τα στελέχη του ρίχνουν στο τραπέζι δεκαπέντε προτάσεις και στην συνέχεια προσπαθούν να ψαρέψουν κάτι καλό με σύστημα α λα καρτ. Ωστόσο το ψάρεμα γίνεται σε πολύ θολό τοπίο. Με όλα αυτά που συμβαίνουν χαρακτηρίζω δίκαια ως επικίνδυνο το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο κ. Γκιουλέκας υπογράμμισε ότι πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «αναδιπλώνονται από τις αρχικές τους θέσεις» και σήμερα «υπάρχουν φωνές από το εσωτερικό του κόμματος, όπως αυτές του κ. Τσακαλώτου για το φορολογικό και προηγουμένως του κ.Λαπαβίτσα, που υποστήριξε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν βγαίνει και το μόνο που θα καταφέρει είναι να οδηγήσει σε έκρηξη και σύγκρουση με την Ε.Ε.».

Και συνέχισε: «Το ανύπαρκτο και επικίνδυνο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι σίγουρο ότι φέρνει ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση στη Ν. Δ. από την πλευρά των ψηφοφόρων. Οι πολίτες και βλέπουν και ακούνε και καταλαβαίνουν. Το θεωρώ ότι όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές η συσπείρωση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Θα φθάσει σε υψηλότερα ποσοστά».

«Επικίνδυνες οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και στα εθνικά θέματα»

Ο Κώστας Γκιουλέκας, αναφέρθηκε επίσης στα εθνικά θέματα στα οποία όπως τόνισε μαζί με αυτά της οικονομίας η Ν.Δ. δίνει άμεση προτεραιότητα.

Και σε αυτό το επίπεδο ο κ. Γκιουλέκας χαρακτήρισε επικίνδυνες της θέσεις και τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Χρησιμοποίησε μάλιστα επιχειρήματα, λέγοντας:»Μαζί με τα θέματα της οικονομίας θα πρέπει να συνεκτιμηθούν και άλλα ζητήματα προκειμένου στις 25 Ιανουαρίου ο κάθε Έλληνας πολίτης να κάνει τις επιλογές του. Οφείλει να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ επίσημα αν συμφωνεί με τα στελέχη του που επιθυμούν να δώσουμε το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια, με τα στελέχη του που αναγνωρίζουν το ψευδοκράτος ως «Βόρεια Κύπρο», με τα στελέχη του που πάνε μάρτυρες υπεράσπισης στις δίκες των τρομοκρατών. Έτσι λοιπόν ο καθένας ας συνεκτιμήσει τα πάντα», τόνισε ο Κώστας Γκιουλέκας.

«Στις 25 Ιανουαρίου συγκρούονται δύο εντελώς διαφορετικές απόψεις. Όχι μόνο στα θέματα οικονομίας, που σαφώς είναι πολύ σημαντικά γιατί επηρεάζουν τη ζωή όλων μας, αλλά και στα θέματα εξωτερικής πολιτικής», επισήμανε ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, στην συνέχεια των δηλώσεών του. Και σ” αυτή την περίπτωση χρησιμοποίησε επιχειρήματα προκειμένου να τεκμηριώσει τα λεγόμενά του επισημαίνοντας:«Στα λεγόμενα εθνικά μας θέματα υπάρχει μια σειρά από πολύ σοβαρά ερωτήματα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Τρεμόπουλος, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έχει δηλώσει ότι τα Σκόπια πρέπει να αναγνωριστούν ως “Μακεδονία”. Το ίδιο έχει δηλώσει και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη. Την ίδια άποψη έχουν εκφράσει και οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, “ΡΟΖΑ”, “Διεθνιστική Εργατική Αριστερά”, “Οικολογική Παρέμβαση” και “Κόκκινο”. Από την άλλη κυκλοφορούν κείμενα που υπογράφονται από πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία προωθούν την αναγνώριση του ψευδοκράτους του Ντενκτάς ως κράτος της “Βόρειας Κύπρου”, ενώ δεν λείπουν και οι φωνές στον ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν την Ελλάδα έξω από το ΝΑΤΟ», τόνισε ο Κώστας Γκιουλέκας και κατέληξε λέγοντας ότι:«Σε όλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να απαντήσει πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού που θα κληθεί να αποφασίσει για το αύριο της χώρας είναι αντίθετη στις παραπάνω θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά με την απόφαση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ περί κατάργησης του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία τονισε:»«Δεν καταλαβαίνω γιατί προκάλεσε έκπληξη η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να καταργήσει το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης αν θα γίνει κυβέρνηση.

Μηλιός και Τσακαλώτος σαμποτάριζαν το βέτο στα Σκόπια

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μας έχουν συνηθίσει σε αντεθνικά παραληρήματα και ανθελληνικές κορώνες. Θυμίζω ακόμα ότι, κατά τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου τα Σκόπια πρέπει να ονομαστούν Μακεδονία. Ο ίδιος δήλωσε: «Αποκαλώ την Μακεδονία με το όνομά της: Μακεδονία, όπως ο υπόλοιπος κόσμος». Άλλος υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Μπουρνούς, αναφέρει σε κείμενά του την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία».

Τέλος, να θυμίσουμε ότι το 2008, δεκαπέντε ημέρες πριν τη μεγάλη μάχη της συνόδου του Βουκουρεστίου, και το βροντερό «όχι» του Κώστα Καραμανλή στην είσοδο της FYROM στο ΝΑΤΟ, πολλά από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψαν και διένειμαν κείμενο με το οποίο «σαμποτάριζαν» την εθνική γραμμή για το βέτο.

Μεταξύ των υπογραφέντων ο Γιάννης Μηλιός (Υπεύθυνος Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ), ο Ευκλείδης Τσακαλώτος (βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) και ο Νάσος Θεοδωρίδης (στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ). Και την ίδια στιγμή η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τα Σκόπια και έκανε κοινή πορεία με Σκοπιανούς εθνικιστές με πανό που έγραφαν «Βέτο στο Βέτο της Ελλάδας».Δυστυχώς, αυτό είναι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που με τόση αλαζονεία δηλώνει ότι μετά τις 25 Ιανουαρίου θα είναι κυβέρνηση και προσχεδιάζει τα Υπουργεία του. Λιγότερη αλαζονεία και έπαρση δεν θα έβλαπτε! Οφείλουμε να τους υπενθυμίσουμε, όμως, ότι πρώτα απ’ όλα πρέπει να εξασφαλίσουν την ψήφο του ελληνικού λαού. Αφήστε τον ελληνικό λαό να αποφασίσει και μην αποφασίζετε… εσείς γι αυτόν! Ευτυχώς η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι αντίθετη στις παραπάνω θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε ο Κώστας Γκιουλέκας.
Φώτης Κατσούφης

Δείτε το κείμενο που υπέγραψαν οι κ.κ. Μηλιός και Τσακαλώτος

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2008 12:44 πμ»Η επικείμενη ένταξη της Δημοκρατίας της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, χάριν της οποίας επισπεύδονται οι διαπραγματεύσεις για το όνομα της γειτονικής χώρας, σε συνδυασμό με την ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου, θα μπορούσαν να αποτελέσουν αφορμή για μια νηφάλια αποτίμηση της -επίσημης και ανεπίσημης- ελληνικής εξωτερικής πολιτικής της προηγούμενης δεκαετίας: των εθνικώς αδιάλλακτων συλλαλητηρίων, των σχεδίων του Α. Σαμαρά για «σύνορα με τη Σερβία», του εμπάργκο στην ΠΓΔΜ επί Α. Παπανδρέου, της ταύτισης με το σερβικό μεγαλοϊδεατισμό του Μιλόσεβιτς, της συμμετοχής της χώρας μας στους νατοϊκούς βομβαρδισμούς του ’99, με την έγκριση και των δύο μεγάλων κομμάτων-, αλλά και της δραστηριότητας του ελληνικού κεφαλαίου στις χώρες των Βαλκανίων, σ” ένα «ευνοϊκό» προς λεηλασία έδαφος που, όπως φαίνεται, δημιούργησε η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.

Παρά το γεγονός, ωστόσο, ότι ο ελληνικός εθνικισμός έχει υποστεί σοβαρά πλήγματα τα τελευταία χρόνια, η δημόσια συζήτηση περί τα Βαλκάνια ακόμα κινείται μεταξύ αντιαλβανισμού και σκοπιανοφαγίας από τη μια και ενός αντιαμερικανισμού από την άλλη, που περιγράφει αλλά δεν εξηγεί σχεδόν τίποτα. Είναι σ” αυτό το πλαίσιο που η γνωστή τρόικα Άνθιμου – Καρατζαφέρη – Ψωμιάδη, με τη συνδρομή μερίδας των ΜΜΕ που επί χρόνια «εκπαιδεύουν» την ελληνική κοινωνία στο σωβινισμό, μπορούν ακόμη να παίρνουν «εθνοσωτήριες πρωτοβουλίες» απολύτως νομιμοποιημένες για μεγάλο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας. Το γεγονός πως πολύ συχνά πρόκειται για κοινές σαχλαμάρες δεν τις κάνει λιγότερο επικίνδυνες. Το αντίθετο, μάλιστα.

Οι υπογράφουσες και υπογράφοντες υπενθυμίζουμε τα αυτονόητα: δεν υπάρχει κανένα «εθνικό συμφέρον» που να διακυβεύεται αν δοθεί η δυνατότητα στη γειτονική χώρα να διατηρήσει τη συνταγματική της ονομασία και δεν υπάρχει καμιά «αλβανική απειλή» που δήθεν συνδέεται με την ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου -πόσο μάλλον που αυτή η τελευταία είναι προϊόν ενός πολέμου που φέρει και την ελληνική υπογραφή.

Η απειλή για την ειρήνη και την πολυεθνική συμβίωση είναι, στην πραγματικότητα, η φονική μηχανή που λέγεται ΝΑΤΟ – αυτής που στηρίζει και η χώρα μας εδώ και δεκαετίες. Προϋπόθεση για την άρση αυτή της απειλής, λοιπόν, είναι η διάλυση του ΝΑΤΟ~ με τη διατήρηση της εκατέρωθεν «εθνικής αδιαλλαξίας» και των διαιρέσεων, αυτό παραμένει ανέφικτο. Δεδομένου ότι μέχρι σήμερα ο εθνικισμός -όχι μόνο «των άλλων», αλλά και ο «δικός μας» – έχει «νομιμοποιήσει» πολέμους, έχει «ενθαρρύνει» εθνοκαθάρσεις και έχει δημιουργήσει κύματα μεταναστών και προσφύγων, δηλώνουμε ότι δε θα αφήσουμε τους κατά φαντασία μακεδονομάχους να δηλητηριάσουν την ελληνική κοινωνία με πολεμικές ιαχές και να υπονομεύσουν ακόμα περισσότερο την ειρήνη και την αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς των Βαλκανίων.

Το κείμενο υπογράφουν οι:
Πρόδρομος Αβακουμίδης – Νέοι/ες ΑΚΟΑ, Θεόδωρος Αγγελίδης Π.Κ. ΣΥΝ Βύρωνα, Μάνος Αγγελίδης Π.Κ. ΕΜΠ Νεολαίας ΣΥΝ, Κώστας Αθανασίου Δίκτυο για τα Πολιτικά κ Κοινωνικά Δικαιώματα Αθήνας, Γιώργος Αλεξανδρίδης Π.Κ. Αιγάλεω – Περιστερίου Νεολ. ΣΥΝ, Σπύρος Αλεξανδρίδης, ΣΥΡΙΖΑ Αγ. Βαρβάρας, Κλεονίκη Αλεξοπούλο Π.Κ. Μεταπτυχιακών Νεολ. ΣΥΝ, Γιάννης Αλμπάνης Δίκτυο Αθήνας, Κώστας Ανδριτσόπουλος – Π.Κ. Χαλανδρίου ΣΥΝ, Κατερίνα Αντωνίου Πανεπιστημιακός, ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, Βιβή Αντωνογιάννη – εκπαιδευτικός, Σπύρος Απέργης Τμ. Δικαιωμάτων ΣΥΝ, Γιώργος Αναδρανιστάκης Π.Κ. Δημοσιογράφων ΣΥΝ, Κώστας Αργαλιώτης- Δίκτυο. Αθήνας, Ανδρέας Αρναούτογλου Π.Κ. Νίκαιας ΣΥΝ, Βασίλης Αφεντούλης πολ. μηχανικός, Αλέξης Βάκης συνθέτης, Χρήστος Βαλλιάνος ΣΕ περιοδ. Θέσεις, Αβραάμ Βαμβακάς γραμ. Πόλης Θεσνίκης Νεολ. ΣΥΝ, Τερέζα Βεκιαρέλλη μεταφράστρια, Θεοδώρα Βελώνα – Π.Κ. Α” ΦΜΣ Νεολ. ΣΥΝ, Κώστας Βέττας Π.Κ. Δικαιωμάτων ΣΥΝ Θεσ/νίκης, Ιωάννα Βίτσου ιδιωτική υπάλληλος, Μίτση Βρασιβανοπούλου Π.Κ. ΣΥΝ Κυψέλης, Παναγιώτης Βωβός Δίκτυο Αθήνας, Σίσυ Βωβού ΑΚΟΑ, Άκης Γαβριηλίδης μεταφραστής, Κώστας Γαβρόγλου πανεπιστημιακός, Αλέκος Γαϊτάνος Νομ. Χίου ΣΥΝ, Νίκος Γεννημάκης γιατρός (Σουηδία), Γιώργος Γιαννακόπουλος Νεολ. ΣΥΝ, Αρίστος Γιαννόπουλος δημοσιογράφος, Νίκος Γιαννόπουλος Νέοι/ες ΑΚΟΑ, Νίκος Γιαννόπουλος Δίκτυο Αθήνας, Χριστίνα Γιαννούλη – Δίκτυο Αθήνας, Αλί Γιλμαγιάν Δίκτυο Αθήνας, Παναγιώτης Γιούλης – Δίκτυο Αθήνας, Δημήτρης Γκιβίσης ΑΚΟΑ, Νίκος Γκλαρνέτατζης Δίκτυο Θεσ/νίκης, Μαίρη Γουδέλη Δίκτυο Αθήνας, Δήμητρα Γούναρη μεταπτυχιακή φοιτήτρια ΕΚΠΑ, Διονύσης Γουσέτης πολιτικός μηχανικός, Γιάννης Γρηγοριάδης – Π.Κ. Δικαιωμάτων ΣΥΝ Θεσ/νίκης, Νικολέτα Δανιά Γρ. Β” Αθήνας Νεολ. ΣΥΝ, Γιώργος Δεδεγκίκας Δίκτυο Μεταναστών, Δημήτρης Δημούλης – καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Σ.Ε. περιοδ. Θέσεις, Ιωάννα Δρόσου Νέοι/ες ΑΚΟΑ, Κώστας Ελευθερίου ανένταχτος, Μάριος Εμμανουηλίδης υπάλληλος ΙΚΑ, Αδάμος Ζαχαριάδης Δίκτυο Μεταναστών, Κώστας Ζυρίνης Π.Κ. Κουκάκιoυ ΣΥΝ, Έφη Θάνου γρ. Π.Κ. Πόλης Θεσ/νίκης Νεολ. ΣΥΝ, Σοφία Θεοδουλίδου Νομ. Ξάνθης ΣΥΝ, Νάσος Θεοδωρίδης Τμ. Δικαιωμάτων ΣΥΝ, Μαρία Θεοδωρίδου – Επ. πόλης Θεσνίκης ΣΥΝ, Γιάννης Ζαρκάδης πανεπιστημιακός, Στέφανος Ιωάννου Π.Κ. Πανεπιστημίου Πειραιά Νεολ. ΣΥΝ, Βασίλης Kαγιάς οικονομολόγος, Δημήτρης Καλαντζόπουλος Π.Κ. ΕΚΠΑ Νεολ. ΣΥΝ, Πέτρος Καλκανδής- ΚΠΕ ΣΥΝ, Μαρία Καλυβιώτου Π.Κ. Υπολοίπου ΕΚΠΑ Νεολ. ΣΥΝ, Πέτρος Καούνης Π.Κ. Πετραλώνων-Θησείου Νεολ. ΣΥΝ, Νέλλη Καμπούρη, Αθηνά Καραγιαννίδη ΣΥΝ Δράμας, Θόδωρος Καραγιαννίδης Π.Κ. Δικαιωμάτων ΣΥΝ Θεσ/νίκης, Χρήστος Καραγιαννίδης ΣΥΝ Δράμας, Μαριαλένα Καραμπάτσου Γρ. Σπουδάζουσας Νεολαίας ΣΥΝ, Νίκος Καρανίκας Π.Κ. Κεντρου Θεσνίκης ΣΥΝ, Ξανθούλα Καρανίκα Π.Κ. Δικαιωμάτων ΣΥΝ Θεσ/νίκης, Γιώργος Καρατσιουμπάνης – ΚΣ Νεολ. ΣΥΝ, Μιχάλης Καστρινάκης Νομ. Βόλου ΣΥΝ, Ντία Κεραμειδά- Π.Κ. Δικαιωμάτων Θεσ/νίκης ΣΥΝ, Δημήτρης Κλαυδιανός – Νέοι/ες ΑΚΟΑ, Αντώνης Κοσμίδης Νομ. ΣΥΝ Ξάνθης, Λουκία Κοτρωνάκη Δίκτυο Αθήνας., Αφροδίτη Κουκουτσάκη πανεπιστημιακός Πάντειο, Γιάννα Κούρτοβικ Δίκτυο Αθήνας, Μάγδα Κουσιάντζα ΚΠΕ ΣΥΝ, Αλέκα Κρασοπούλου ΠΚ. Δικαιωμάτων ΣΥΝ Θεσ/νίκης, Λίνα Κυργιαφίνη Δίκτυο Θεσ/νίκης, Θάνος Κυριακόπουλος Π.Κ. Ζωγράφου Νεολ. ΣΥΝ, Χάρης Κωνσταντάτος ΚΠΕ ΣΥΝ, Δημήτρης Λαβατσής Νομ. Χίου ΣΥΝ, Χρήστος Λάσκος ΚΠΕ ΣΥΝ, Άρια Λελάκη Δίκτυο Αθήνας, Δημήτρης Λεοντίου ΤΕΙ Χαλκίδας, Ζωή Λιανού – φοιτήτρια Παντείου, Ελισάβετ Λούντου Δίκτυο Αθήνας , Άννα Μάγκλαρη Π.Κ. Βύρωνα-Καισαριανής Νεολ. ΣΥΝ, Μακρόπουλος Κώστας, γραμματέας Π.Κ. Βύρωνα του ΣΥΝ, Γιώργος Μανώλης Π.Κ. Φιλοσοφικής Νεολ. ΣΥΝ, Μυρτώ Μάλλη-Πολλάκη Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα για τη Διάσωση του Υμηττού, Ντιάνα Μάνεση Π.Κ. Μεταπτυχιακών Νεολ. ΣΥΝ, Γιώργος Μανιάτης Δίκτυο Μεταναστών, Αλεξάνδρα Μαντζούτσου ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, Νανά Μανωλιδάκη ΣΥΝ, Ειρήνη Μαρκίδη φοιτήτρια Ψυχολογίας, Εύη Μαχαίρα Π.Κ. Υμηττού ΣΥΝ, Σταυρούλα Μελά «Λιμάνι της Αγωνίας» Πειραιάς, Πέτρος Μετάφας ανένταχτος, Γιάννης Μηλιός Ανεξάρτητος, Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ, Ζινάρ Μιράν Δίκτυο Αθήνας, Βίλη Μιχελάκου Δίκτυο Αθήνας, Κλεάνθης Μοιρασγενίτης ΑΚΟΑ Θεσ/νίκης, Στράτος Μόρφης Π.Κ. Αγ. Δημητρίου ΣΥΝ, Νίκος Μορφονιός δημοσιογράφος, Ελένη Μουγιάκου Δίκτυο Αθήνας, Όλγα Μπαλαούρα Νέοι/ες ΑΚΟΑ, Εύα Μπαμπαλώνα Π.Κ. Δικαιωμάτων ΣΥΝ Θεσ/νίκης, Μαρία-Άννα Μπαρσέφσκι Δίκτυο Αθήνας, Νίκος Μπελαβίλας Δημ. Σύμβουλος Πειραιά «Λιμάνι της Αγωνίας», Ισαβέλλα Μπερτράν περιοδικό Resistencias, Γιώργος Μπουρολιάς Δίκτυο Αθήνας, Μωυσής Μπουντουρίδης πανεπιστημιακός, Γιάννης Μπρούζος Π.Κ. Αλίμου Νεολ. ΣΥΝ, Χρήστος Νασιόπουλος ΣΕ του περιοδικού Θέσεις, Νίκος Νικήσιανης- Δίκτυο. Θεσ/νίκης, Γεωργία Ντούσια Δίκτυο Αθήνας, Ελένη Ξεφτέρη Δίκτυο. Θεσ/νίκης, Σταύρος Παναγιωτίδης ΚΣ Νεολ. ΣΥΝ, Φώτης Παλαμιώτης Π.Κ. Eξαρχείων, Επιτροπή Δικαιωμάτων Νεολ. ΣΥΝ, Βασίλης Πανάγου Δίκτυο Αθήνας, Φάνης Παπαγεωργίου Π.Κ. Β. Προαστίων Νεολ. ΣΥΝ, Σταύρος Παπαγιαννόπουλος Π.Κ. Αλίμου ΣΥΝ, Δημοσθένης Παπαδάτος-Αναγνωστόπουλος ΚΣ Νεολ. ΣΥΝ, Γιάννης Παπαδημητρίου ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, Νίκος Παπαδογιάννης Νεολαία ΣΥΝ, Δημήτρης Παπαδόπουλος πανεπιστημιακός, Πανεπιστήμιο Κάρντιφ, Χριστόφορος Παπαδόπουλος ΚΠΕ ΣΥΝ, Μαρία Παπαδοπούλου Π. Επιτροπή ΣΥΝ Θεσ/νίκης, Χρήστος Παπαθανασίου Π.Κ. Αγ. Παρασκευής ΣΥΝ, Θανάσης Παπαζαφείρης Δίκτυο Αθήνας, Σωτήρης Παπαμιχαήλ ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα, Δημήτρης Παπανικολόπουλος Νεολαία ΣΥΝ, Εύη Πάτκου Π.Κ. Εκπαιδευτικών Θεσνίκης ΣΥΝ, Γεωργία Πετράκη Π.Κ. Αγ Δημητρίου ΣΥΝ, Αγγελική Πολάτου, Σταυρούλα Πουλημένη Π.Κ. Πόλης Θεσσαλονίκης Νεολ. ΣΥΝ, Aλέξης Πουλιάσης ιδιωτικός υπάλληλος, Ευαγγελία Προκοπίου διδάκτωρ Πολιτιστικής Ψυχολογίας, Νίκος Ραδικόπουλος ΚΣ Νεολ. ΣΥΝ, Επιτροπή Δικαιωμάτων, Βασίλης Ρόγγας Π.Κ. Πετρούπολης Νεολ. ΣΥΝ, Άχιμ Ρολχόιζερ Δίκτυο Αθήνας, Άλκης Ρήγος Ανεξάρτητος, Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Σακαλή Π.Κ. Δικαιωμάτων ΣΥΝ Θεσ/νίκης, Νίκος Σαμανίδης Π. Επιτροπή Θεσνίκης ΣΥΝ, Μανώλης Σαρρής-Νομ. Πειραιά ΣΥΝ, Γιάννης Σδράνης ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, Χρήστος Σίμος Νεολαία ΣΥΝ, Λίνα Σιπητάνου περιοδικό Resistencias, Παναγιώτης Σιώκος Π.Κ. Φιλοσοφικής Νεολ. ΣΥΝ, Σπύρος Σκαμνέλος ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, Γιώργος Σκάνης- περιοδικό Resistencias, Μιχάλης Σκομβούλης (Παρίσι), Νεολαία ΣΥΝ, Ελένη Σταματάκη Γραμματεία ΑΚΟΑ, Πέτρος Σταύρου Π.Κ. Αγ. Παρασκευής ΣΥΝ, Σπύρος Σταύρου Νομ. Α. Αττικής ΣΥΝ, Δημήτρης Στεργιόπουλος Δίκτυο Αθήνας, Νίκος Στεφανή Μηχανικός, Γιώργος Στόγιας εκπαιδευτικός, Σταυρούλα Συράκου ΚΣ Νεολ. ΣΥΝ, Επιτροπή Δικαιωμάτων, Mιχάλης Σφυράκης Νομ. Χίου ΣΥΝ, Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Δημήτρης Ταλαίπωρος Π.Κ. Παντείου Νεολ. ΣΥΝ, Τάκης Τσαντήλας ανένταχτος, Τζεμίλ Τζιγέρ Δίκτυο Αθήνας, Ευκλείδης Τσακαλώτος Π.Γ. ΣΥΝ, Θανάσης Τσακίρης ανένταχτος, Σοφία Τσαουσίδου ανένταχτη, Άγγελος Τσέκερης ΚΠΕ ΣΥΝ, Βασίλης Τσιάνος πανεπιστημιακός (Αμβούργο), Δημήτρης Τσιάρας Δίκτυο. Θεσ/νίκης, Γεωργία Τσιλικοπούλου Π.Κ. Πετρούπολης Νεολ. ΣΥΝ, Μαρία Τσίπη Π.Κ. Α” ΦΜΣ Νεολ. ΣΥΝ, Θέμη Τσολάκου ΚΣ Νεολαίας ΣΥΝ, Γιάννης Φελέκης ΟΚΔΕ Σπάρτακος, Ίλια Φόστερ Δίκτυο Μεταναστών, Γιώργος Φουρτούνης πανεπιστημιακός, Αντώνης Φράγγος ραδιοφ. παραγωγός «105,5 Στο κόκκινο», Διονύσης Φτεργιώτης Π. Επιτροπή ΣΥΝ Θεσ/νίκης, Κώστας Φώλιας Δίκτυο, Ζωή Χαλιδιά Δίκτυο Αθήνας Αλεξάνδρα Χαλκιά πανεπιστημιακός, Πάντειο, Έλμα Χαραλαμπίδου υποψήφια διδάκτωρ, Μάκης Χαρίσης Δίκτυο Αθήνας, Παύλος Χατζόπουλος ερευνητής, Χρυσάνθη Χειμώνα Π.Κ. Βύρωνα – Καισαριανής Νεολ. ΣΥΝ, Βαγγέλης Χερουβείμ Π.Κ. Δημοσιογράφων ΣΥΝ, Γιώργος Χονδρός Νομ. Τρικάλων ΣΥΝ, Ειρήνη Χόπλαρου εκπαιδευτικός, Χρήστος Χορταρέας Π.Κ. Φιλοσοφικής Νεολ. ΣΥΝ, Τασία Χριστοδουλοπούλου Ανεξάρτητη, Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: