Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Η ήττα της ΝΔ κλείδωσε αναζητείται πλέον η διαφορά της από τον πρώτο ΣΥΡΙΖΑ


Πολλά στελέχη της ΝΔ σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές έχουν αποφασίσει να κάνουν μια ιδιότυπη αποχή.


Είναι όσοι δεν επιθυμούν για αρχηγό του κόμματος τον Αντώνη Σαμαρά και θεωρούν πως η ήττα του θα τον οδηγήσει σε άμεση παραίτηση αμέσως μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς πως είναι δυνατόν να συνυπάρχουν στη ΝΔ πολλά στελέχη τα οποία θα ταίριαζαν καλύτερα στα ψηφοδέλτια του ΠΑ.ΣΟ.K  ή του ΣΥΡΙΖΑ!!!!...,  αλλά υπομονή σε 20 μέρες από σήμερα θα υπάρχει χρόνος για εκτενή ρεπορτάζ για ένα σωρό "μεγαλοστελέχη" που θα ήταν προτιμότερο να είναι στις φυλακές για σωρεία οικονομικών αδικημάτων  παρά να κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά και να σαμποτάρουν τον Πρόεδρο του κόμματος.

Όταν εμείς εδώ και ένα χρόνο γράφαμε πως η Ελπίδα θα κερδίσει τον φόβο γνωρίζαμε πως η ΝΔ θα πάει διασπασμένη στις προσεχείς εκλογές αφού δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζει σήμερα το κόμμα.

Με τις παρούσες συνθήκες μια ήττα της τάξεως των τριών  μονάδων  διαφοράς από τον ΣΥΡΙΖΑ θα θεωρείται από κάποιους γνωρίζοντες και νίκη αφού η διαφορά θα οδηγηθεί σε πολύ υψηλότερα νούμερα όσο μόνο ο Σαμαράς τραβάει το "κάρο" και πολλά στελέχη βάζουν πέτρες και εμπόδια στο δρόμο.

Η ΝΔ θα χάσει τις εκλογές γιατί πλειάδα στελεχών της δουλεύουν ήδη για την διεύρυνση της διαφοράς υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: