Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Αξιωματικοί ε.α., γιατροί, δικηγόροι και σεκιουριτάδες υποψήφιοι με τη Χ.Α.

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του κόμματος

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα είναι υποψήφιος στην Α΄και στην Β΄Αθήνας.

Το σύνολο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής (περιλαμβανομένων και των εγκλείστων στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού) έχει περιληφθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα. Ο Νικ. Μιχαλολιάκος θα είναι υποψήφιος στην Α΄και στην Β΄Αθήνας, ενώ επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας θα είναι (και πάλι) ο Χρ. Παππάς.
Οι χρυσαυγίτες κατεβάζουν υποψήφιους σ΄όλες τις εκλογικές περιφέρειες και στα ψηφοδέλτιά τους περιλαμβάνονται αξιωματικοί ε.α., σεκιουριτάδες, μία υπάλληλος καθαριότητας, ένας άνεργος, αλλά και γιατροί, χρηματιστές, επιχειρηματίες (ορισμένους ιδιοκτήτες νυκτερινών κέντρων τους αποκαλεί επιχειρηματίες), πολιτικοί μηχανικοί, συνδικαλιστές, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, συνταξιούχοι, υπάλληλοι ντελίβερι, δικηγόροι, νοικοκυρές κτλ.

Υποψήφια στην Β΄Αθήνας θα είναι η σύζυγος του Ν. Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια (που παρουσιάζεται στα ψηφοδέλτια ως επιχειρηματίας) καθώς και η Γερμενή- Χρήστου Ευγενία σύζυγος του προφυλακισμένου βουλευτή Γ. Γερμενή. Η κυρία Γερμενή εμφανίζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας, ως νοσηλεύτρια, ως διεθνολόγος και ως περιφερειακή σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή.

Στα ψηφοδέλτια περιλαμβάνονται και δύο τρεις δημοσιογράφοι καθώς και ο Αρ. Σπίνος(διευθυντής της Εφημερίδας «Ακρόπολη». Στο ψηφοδέλτιο επικρατείας είναι πλην του Χρ. Παππά ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Δ. Σαρατσιώτης , ο χειρουργός Δ. Δολτσινιάδης και ο ταξίαρχος ε.α. Δ. Παπαεμμανουήλ.

Τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες και το Επικρατείας

Δεν υπάρχουν σχόλια: