Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Φλωρίδης επικεφαλής στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚΕπιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι ο Γιώργος Φλωρίδης θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Η είδηση ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος είπε για τον κ. Φλωρίδη πως «πιστεύει σταθερά και έμπρακτα στα προτάγματα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας για ένα σύγχρονο, κανονικό, κράτος στην υπηρεσία του πολίτη και της ανάπτυξης, για μια Ελλάδα ξανά ισχυρή και ανταγωνιστική μέσα στην Ευρώπη».

«Έχει μακρά διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ , πάντα σε στενή επαφή με τη κοινωνική βάση της παράταξης και είχε το δημοκρατικό και παραταξιακό ήθος να παραιτηθεί και να παραδώσει τη βουλευτική έδρα του όταν διαφώνησε με τις καταστάσεις που είχαν διαμορφωθεί πριν τον ανασχηματισμό του Ιουνίου 2011», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι μέσα σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες προεκλογικές συνθήκες ο Γιώργος Φλωρίδης μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην προβολή των μηνυμάτων του κόμματος. «Στο να μας ακούσουν οι πολίτες και να γίνει αντιληπτός ο εγγυητικός ρόλος που μόνο το ΠΑΣΟΚ ,η δημοκρατική παράταξη μπορεί να παίξει γιατί κρατάει ψηλά την ευθύνη», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, «ανάλογης ποιότητας είναι το σύνολο του ψηφοδελτίου Επικρατείας, όλες οι θέσεις του οποίου, ως θέσεις τιμής και μάχης, είναι ισότιμες».

1 σχόλιο:

Utopia είπε...

ΝΤΡΟΠΗ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.

Αυτός δεν έβριζε το ΠΑΣΟΚ μόλις το καλοκαίρι;Αυτός δεν έλεγε "ότι επικράτησε η λογική της κομματικής προσποίησης, των πολιτικών προφάσεων, των υστερόβουλων υπολογισμών και των στενοκομματικών πιέσεων" και ότι "δεν υπήρχε χειρότερος τρόπος να πιστοποιηθεί το τέλος ενός φθαρμένου και απερχόμενου πολιτικού συστήματος“;