Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

Στις 25 όσο η ΝΔ θα αναζητάει της ευθύνες της ήττας εσύ θα ζεις το κόκκινο όνειρό σου....


Χωλαίνει η προεκλογική καμπάνια της ΝΔ σε πολλά σημεία , μετά την ήττα της 25ης Ιανουαρίου θα αναζητηθούν ευθύνες από όσους έχουν επιφορτιστεί το δύσκολο ομολογουμένως έργο να μεταδώσουν στα μέλη και στους φίλους της παράταξης την κρισιμότητα των προσεχών εκλογών.Επί της ουσίας ο Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς τραβάει μόνος του το κάρο μαζί με 2-3 βουλευτές και οι υπόλοιποι ήδη αναζητούν ευθύνες και ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα.

Θεωρούν πως θα καθαρίσουν εύκολα τον αρχηγό και θα πάρουν την θέση του για να μετατρέψουν και πάλι το κόμμα της ΝΔ όπως ήταν επί Πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή.

Επειδή το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ δεν σας γράφει ψέματα και δεν έχει κομματική αλλά ιδεολογική ταύτιση με τον χώρο της  δεξιάς την οποία οι αντίπαλοί μας αποκαλούν ακροδεξιά θα σας γράψουμε ευθέως πως η επικοινωνία ανάμεσα σε πολλά στελέχη της ΝΔ είναι ΑΔΥΝΑΤΗ αφού τους χωρίζει ιδεολογικός άβυσσος.

Ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ με τις συνιστώσες του δεν θα βρει κανείς τόσες διαφορές από ό,το βρίσκεις ανάμεσα στους δεξιούς και στους νεοφιλελεύθερους της ΝΔ.

Ουδείς γνωρίζει τι πραγματικά πιστεύει η ΝΔ π.χ για τις αποκρατικοποιήσεις , ή για τον ισλαμικό κίνδυνο , ή ακόμα ποια είναι η θέση της για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα επιμελητήρια.

Μπερδεμένα βήματα μια μπροστά και μια πίσω και μόνο ο μνημονιακός μονόδρομος είναι αποδεκτός από μια πλειοψηφία που ίσως να μην έχει διαβάσει καν κανένα από τα μνημόνια που έχει υπογράψει!!!

Η δική μας ΑΠΟΨΗ γνωστή βάσανο και με καταστροφικές συνέπειες τα μνημόνια αλλά δεν υπάρχει άλλος "εύκολος" δρόμος για να ξαναβρεί η Χώρα το περπάτημα της.

Στις 25 του μήνα αποφασίζουμε τι Χώρα ακριβώς θέλουμε δυτική ή ανατολική και εκεί ο καθένας από εσάς ας ψηφίσει ό,τι ο ίδιος επιθυμεί.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: