Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Αντιδήμαρχος πατέρας Αγγελικής: Έχει εξαφανιστεί εδώ και 2 μήνες η κόρη μουΤα ίχνη της Αγγελικής Σ., της φερόμενης ως συνεργάτιδας του Χριστόδουλου Ξηρού, η φωτογραφία της οποία χρησιμοποιήθηκε για την ταυτότητα που βρέθηκε μετά τη σύλληψή του, έχουν εξαφανιστεί εδώ και δύο μήνες σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα της, γνωστού Αιγιώτη.

Ο πατέρας της Αγγελικής ο οποίος είδε τη φωτογραφία της κόρης του στις ειδήσεις, έχει ασχοληθεί επί σειρά ετών με την τοπική αυτοδιοίκηση, έχοντας λάβει μάλιστα στο παρελθόν και το αξίωμα του αντιδημάρχου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αρχικά του ονόματός τους είναι Π. Σ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Αγγελικής, η οποία φέρεται με το όνομα Ελένη Μελάνη νοίκιαζε τα σπίτια-γιάφκες για λογαριασμό του τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού, σπουδάζει στην Κομοτηνή, ωστόσο δεν είχε πάει στη γενέτηρά της το Αίγιο, εδώ και δύο μήνες.

«Χθες είδα την φωτογραφία της στην τηλεόραση. Πήγα αμέσως και δήλωσα την εξαφάνισή της στην Αστυνομία», σημείωσε ο πατέρας της «Αγγελικής», μιλώντας σε δημοσιογράφους. «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρεθεί το παιδί μου. Και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Ως πατέρας με ενδιαφέρει πρώτα αυτό. Πιστεύω ότι η Αστυνομία κάνει καλά την δουλειά της. Το παιδί μου να είναι καλά και να βρεθεί», συμπλήρωσε.

Μία θεία της Αγγελικής δήλωσε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης του Αιγίου πως η 22χρονη παραμένει ακόμη παιδί. Και ίσως αυτή η παιδικότητα να την παρέσυρε. Στην οικογένεια έχουν βάσιμες υποψίες για το τι μπορεί να συνέβη, ωστόσο περιμένουν την λύση του μυστηρίου όταν θα βρεθεί η κοπέλα.

Μόλις έγινε γνωστό πως η 22χρονη ήταν από το Αίγιο, κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής επισκέφθηκε, αναζητώντας στοιχεία της υπόθεσης, το πατρικό της. Συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση παρουσία εισαγγελέως, στο σπίτι της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: