ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Μεταξύ των επιβατών του «Norman Atlantic» και η σοπράνο Δήμητρα Θεοδοσίου

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Μεταξύ των επιβατών του «Norman Atlantic» και η σοπράνο Δήμητρα Θεοδοσίου


Ταξίδευε στην Ιταλία, λόγω παραστάσεων - Τι αναφέρει ο γραμματέας της για το ταξίδι της διάσημης σοπράνο Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλος ο πλανήτης το θρίλερ που εξελίσσεται μέχρι και αυτή την ώρα στη Μεσόγειο.

Με το φλεγόμενο Norman Atlantic επέλεξε να ταξιδέψει για την Ιταλία, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera», και η ελληνίδα διεθνούς φήμης σοπράνο Δήμητρα Θεοδοσίου.

Η μαρτυρία που επικαλείται η ιταλική εφημερίδα είναι του φίλου και γραμματέα της τραγουδίστριας Αουγκούστο Λομπαρντίνι, ο οποίος την περίμενε στην Ιταλία, προκειμένου να κάνουν τις γενικές δοκιμές του Nabucco, εν όψει των παραστάσεων στη 1 και 3 Ιανουαρίου στο Ρίμινι.

«Η κυρία Θεοδοσίου ερχόταν στην Ιταλία για τις πρόβες του Nabucco. Μετά στις 5 Ιανουαρίου είχε προγραμματίσει να δώσει ένα ρεσιτάλ για φιλανθρωπικό γκαλά. Είχε αποφασίσει να πάρει το πλοίο για να φέρει και το αυτοκίνητο μαζί, ώστε να έχουν περισσότερη ευκολία με τις αποσκευές», δήλωσε ο γραμματέας της.

Η Δήμητρα Θεοδοσίου γεννήθηκε στη Ζυρίχη από πατέρα Έλληνα και μητέρα Γερμανίδα. Το 1992 έγινε δεκτή στη Σχολή Όπερας της Μουσικής Ακαδημίας του Μονάχου και στη συνέχεια παρακολούθησε πολλά μεταπτυχιακά μαθήματα (master classes) σκηνικής ερμηνείας. Έχει συμμετάσχει σε διεθνείς διαγωνισμούς τραγουδιού σε όλη την Ευρώπη κερδίζοντας πάντα διακρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: