Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Τελικά άμα δεν υπάρχει Δικαιοσύνη τι να την κάνεις την Δημοκρατία;

Σε λίγες ώρες θα διεξαχθεί στη Βουλή η δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Όμως η επικαιρότητα είναι άλλη , και έχει να κάνει με μια ανοιχτή πληγή της Ελληνικής Κοινωνίας και αυτή δεν είναι άλλη από την Ελληνική Δικαιοσύνη.Μάθαμε πως έθεσε στο αρχείο την υπόθεση Χαϊκάλη επειδή το προϊόν υποκλοπής δεν την ΑΦΟΡΑ και δεν είδε καμιά απόδειξη που θα μπορούσε να στοιχειοθετήσει το αδίκημα της δωροδοκίας.

Είναι καιρό τώρα που σας γράφουμε σχεδόν μόνοι από αυτό εδώ το ιστολόγιο για τα αίσχη της Ελληνικής Δικαιοσύνης η οποία μετά το παραδικαστικό κύκλωμα (στην ουσία απόλυτα δικαστικό) που είχε βγει πριν λίγα χρόνια  στις οθόνες των τηλεοράσεων και έφριξε όλη η κοινωνία συνεχίζει ακάθεκτη να βγάζει αποφάσεις που προκαλούν το περί δικαίου κοινό αίσθημα.

Μια με την περίπτωση της Μανωλάδας , μια με την περίπτωση της απαλλαγής τρομοκρατών , μία με τις αποφυλακίσεις γνωστών επιχειρηματιών ή την μη προφυλάκισή τους πάντα η Ελληνική Δικαιοσύνη κερδίζει αρνητική δημοσιότητα και εκθέτει την Χώρα μας διεθνώς.

Η "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη του "Παναθηναϊκάκια" νοσεί βαρύτατα όπως και η Δημοκρατία μας που κομματιάζεται κάτω από ένα σωρό ανίκανους και επικίνδυνους δημόσιους λειτουργούς που κάνουν οτιδήποτε μπορούν για να οδηγήσουν την Χώρα σε πρόωρες κάλπες.

Και βέβαια το κόστος θα είναι δυσανάλογα μεγάλο για όσους οδηγούν την Χώρα στα βράχια αφού ουδείς θα γλιτώσει από τον "Τιτανικό" που θα έχει χιλιάδες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.

Σε λίγες ώρες περίπου 170 βουλευτές θα δηλώνουν στη Βουλή πως η Χώρα δεν χρειάζεται πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Όμως λίγες ώρες νωρίτερα ανώτατοι δικαστικοί αποφάσισαν πως η Χώρα είναι ένα απέραντο μπουρδέλο που ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει και μένει ατιμώρητος!!!!

Οι χειρισμοί της Ελληνικής Δικαιοσύνης στις περιπτώσεις των Πυρήνων της Φωτιάς , της Χρυσής Αυγής , του Χαϊκάλη , της Μανωλάδας, του Κοντομηνά , του Λαυρεντιάδη και ένα σωρό άλλες αποδεικνύουν πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα απονομής δικαιοσύνης στην πατρίδα μας.

Η Κυβέρνηση Σαμαρά δεν πέτυχε να διορθώσει τα κακώς κείμενα σε έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο για την Δημοκρατία μας θεσμό αυτό της Δικαιοσύνης και τώρα θα υποστεί τις συνέπειες αυτής της αβλεψίας.

Εάν προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές αυτό θα είναι καταστροφή για την Χώρα μας αλλά πρωτίστως για όσους επένδυσαν σε αυτή.

Η δική μας αφερεγγυότητα και ανοησία  θα γίνει αφορμή για να βγάλουν τα απωθημένα τους οι χρόνιοι εχθροί του Ελληνισμού και ένας νέος εμφύλιος είναι επί ποδός.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: