ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Τα ψέματα τελείωσαν για όλους μας

Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Τα ψέματα τελείωσαν για όλους μαςΣε 27 μέρες από σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να αποφασίσουν ποιος θα κυβερνήσει τον Τόπο αλλά κυρίως σε ποια Ελλάδα θέλουν να ζήσουν αυτοί και τα παιδιά τους.Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ το οποίο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου επί επτά συναπτά έτη ,έχει κάθε δικαίωμα και υποχρέωση να σας πει για ακόμη μια φορά πως είναι αδύνατον με τις παρούσες συνθήκες να βγει οτιδήποτε καλό για την Πατρίδα μας.

Η χρεοκοπημένη Ελλάδα προκηρύσσει σήμερα πρόωρες εκλογές την ώρα που δεν έχει λύσει ακόμη το θέμα με το χρέος της.

Η ανεύθυνη και επικίνδυνη για τα συμφέροντα της Πατρίδας μας αριστερά είναι προ των πυλών να καταλάβει την Εξουσία με συμμάχους την ανευθυνότητα των Ελλήνων Πολιτών οι οποίοι αναζητούν μέσω ακραίων κινημάτων να βρουν το δίκιο τους.

Οι ευθύνες της δεξιάς παράταξης στην παρούσα φάση είναι μηδαμινές μπροστά στα "εγκλήματα" των σοσιαλιστών και κομμουνιστών που επικουρούμενοι  από τους λαϊκιστές της ακροδεξιάς ετοιμάζονται να οδηγήσουν την Χώρα στον όλεθρο.

Οι δικές σας ευθύνες ακόμα και ως αναγνώστες είναι τεράστιες αφού ανεβάσατε σε δυσθεώρητες θέσεις επισκεψιμότητας όσους σας ταΐζουν κουτόχορτο τα μνημονιακά χρόνια.

Γιατί άμα διαβάζετε  ΜΑΚΕΛΕΙΟ , ISKRA , και ΣΤΟΧΟ τι περιμένετε για το αύριο της Χώρας;

Αναζητείται κοινή λογική και δυστυχώς οι "ψεκασμένοι" κατάφεραν να οδηγήσουν την Χώρα σε καταστροφικές πρόωρες εκλογές μόνο και μόνο για να αποδείξουν σε όλο τον κόσμο πως οι Έλληνες  πολιτικοί  διαχρονικά επιλέγουν αντί μιας συναίνεσης την "ανατροπή" για μικροπολιτικά οφέλη  που θα οδηγήσει την Ελλάδα να ζητιανεύει με απλωμένο το χέρι στις διεθνείς αγορές.

Η συντριβή της Χώρας σε περίπτωση που επικρατήσουν αντιευρωπαϊκές δυνάμεις είναι δεδομένη αφού και οι ΗΠΑ δεν φαίνονται διατεθειμένες όπως παλιότερα να χρηματοδοτήσουν καμιά προσπάθεια οικονομικής ανόρθωσης της Πατρίδας μας.

Γιατί άλλο να είσαι Γαλλία και να αμφισβητείς ορθώς την παντοδυναμία της Γερμανίας στην σημερινή Ε.Ε και άλλο να είσαι Ελλάδα και να πιστεύεις πως μπορείς να επιβάλεις τις απόψεις σου σε μια Ε.Ε 28 κρατών οι οποίες στην πλειοψηφία τους "σέρνονται" στο άρμα της Γερμανίας και εσύ στην ουσία ο αδύναμος κρίκος ή το "πειραματόζωο" για να χρησιμοποιήσουμε και την ορολογία της καταστροφικής αριστεράς.

Σε κάθε περίπτωση το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ με την απήχηση που έχει (έστω αυτή την μικρή γιατί οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ μας πονάνε) θα συνεχίσει να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος καταγγέλλοντας όλους όσους σας γράφουν ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΑΤΑ.

Την κριτική μας στην παρούσα συγκυβέρνηση αλλά και στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά την έχουμε κάνει σε ανύποπτο χρόνο όταν εδώ και ένα έτος γράφαμε πως εάν δεν αλλάξει ρότα θα χάσει τις εκλογές όποτε και εάν αυτές γίνουν.

Έχουμε μηνυθεί από επιχειρηματίες που η παρούσα συγκυβέρνηση άφησε να κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι!!! αλλά ουδέποτε ζητήσαμε οτιδήποτε από την παρούσα Κυβέρνηση για να μας έχει στο χέρι και να μας  υποδείξει αργότερα  ποια γραμμή να ακολουθούμε.

Εμείς γράφουμε υπερασπιζόμενοι Αρχές και Αξίες και όχι τα συμφέροντά μας.

Έχουμε γίνει ΣΤΟΧΟΣ εξτρεμιστικών ομάδων και η επόμενη μέρα για εμάς με μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ακόμη πιο δύσκολη αφού τα καλάσνικοφ δεν τα φοβόμαστε και δεν θα το βουλώσουμε σε καμιά περίπτωση.

Εμείς την όποια κριτική μας θα την κάνουμε μετά τις 25 Ιανουαρίου και μέχρι τότε ως γνήσιοι Εθνικιστές θα συνεχίσουμε να αφυπνίζουμε συνειδήσεις έως ότου κανείς Έλληνας να μην ισχυρίζεται πως δεν  γνωρίζει τι διακυβεύεται στις 25 Γενάρη.

Η Ελλάδα θα νικήσει η Δημοκρατία θα τσακίσει τους υπονομευτές της. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: