ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δήμας: Δεν θα δεχθώ να εκλεγώ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με ψήφους της Χρυσής Αυγής

Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014

Δήμας: Δεν θα δεχθώ να εκλεγώ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με ψήφους της Χρυσής ΑυγήςΜε την δήλωσή του αυτή ο κ. Δήμας βάζει τέλος στα σενάρια των τελευταίων ημερών πού θέλουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να τον υπερψηφίζουν.

"Σεβόμενος τους δημοκρατικούς θεσμούς, δεν πρόκειται να δεχθώ να εκλεγώ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με ψήφους της Χρυσής Αυγής", δήλωσε ο Σταύρος Δήμας.

Με την δήλωσή του αυτή ο κ. Δήμας βάζει τέλος στα σενάρια των τελευταίων ημερών πού θέλουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να τον υπερψηφίζουν.

Πρόκειται για μία υπεύθυνη στάση από τον υποψήφιο για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς ξεκαθαρίζει ότι σταθερότητα στη χώρα με ψήφους φασιστών δεν πρόκειται να υπάρξει.

Όπως γράφαμε χτες, στην ίδια γραμμή θα κινηθεί και ο πρωθυπουργός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες σε περίπτωση που οι φασίστες της Χρυσής Αυγής θελήσουν να ψηφίσουν υπέρ του Σταύρου Δήμα για να δημιουργήσουν «ηθικό» ζήτημα», δεν θα το αποδεχθεί. Η κυβέρνηση θα δηλώσει ξεκάθαρα ότι ένας Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας δε μπορεί να στηρίζεται σε ψήφους ακροδεξιών, υποδίκων για σοβαρά εγκλήματα.

Ωστόσο, τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής:

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδικάζει τις ψήφους της Χρυσής Αυγής;

Γιατί προσμετρά το «όχι» των Χρυσαυγιτών;

Μήπως για να καταλάβει τα χειμερινά ανάκτορα κινείται στη λογική του «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: