Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

Γιατί κύριε Υπουργέ;

Η σχέση μας με τον λαϊκισμό είναι γνωστή σε όσους παρακολουθούν αυτό εδώ το ιστολόγιο από το 2007.


Ουδέποτε σας είπαμε ψέματα για οτιδήποτε και νιώθουμε υπερήφανοι για το γεγονός αυτό.

Όμως δεν είμαστε και παντελώς μ@λ@κες για να μην καταλαβαίνουμε πως σας αρέσουν τα ψέματα και οι φανφάρες με αποτέλεσμα εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού σήμερα να βουλιάζουμε ηθικά και οικονομικά.

Μεταφέρουμε το ερώτημα λοιπόν της Kontra News της νέας εφημερίδας του Κουρή (που στήριξε με πάθος τον λαϊκισμό σε όλες του τις μορφές) έτσι για να απαντήσουμε εμείς με στοιχεία σε 1-2 μέρες.

Γράφει λοιπόν η εφημερίδα:

Το 2000 αγοράζαμε στα παιδιά μια ζαμπονοτυρόπιτα και μια πορτοκαλάδα με 400 δραχμές , δηλαδή με 1,17 ευρώ, ενώ σήμερα με τα χαράτσια , τα μνημόνια , τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις , την ακρίβεια και το ακριβό ευρώ πρέπει να πληρώσουμε 2,8 ευρώ δηλαδή 954 δραχμές.....

Η ερώτηση θα έπρεπε να παίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ στα ΜΜΕ αλλά δυστυχώς η πλειονότητα των δημοσιογράφων και των ιδιοκτητών των ΜΜΕ εξακολουθούν και πιστεύουν πως τρώμε κουτόχορτο.

Οι ευθύνες των πολιτών είναι πάρα πολλές και κυρίως η ψήφος τους είναι αυτή που οδήγησε την χώρα στα βράχια.

Εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες καλούνται σε λίγους μήνες να βάλουν ΤΕΛΕΙΑ σε δεισιδαιμονίες και παθογένειες χρόνων.

Η ελπίδα θα νικήσει τον φόβο και οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα βρουν και πάλι το χαμόγελό τους εφόσον επιλέξουν να ψηφίσουν νέους και άφθαρτους πολιτικούς και όχι όσους έβαλαν τις υπογραφές τους για να καταστραφεί η Πατρίδα.

Όσο ανεύθυνη και επικίνδυνη είναι η αριστερά άλλο τόσο είναι και όσοι σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια και ζωή όπως παλιά.

Το πάρτι έχει τελειώσει και αναζητείται πολιτικός χώρος που να τιμωρήσει όλα εκείνα τα λαμόγια που κατέκλεψαν το δημόσιο πλούτο.

Όσο ο πατριωτικός χώρος δεν έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και εκπροσωπούνταν από λαμόγια χειρίστου είδους και κλέφτες-μιζαδόρους έχουμε χρέος όλοι εμείς που έχουμε εθνικές απόψεις να προχωρήσουμε ή στην ίδρυση πολιτικού σχηματισμού ή να απαιτήσουμε από το κόμμα της ΝΔ επιτέλους έστω και τώρα να μας ακούσει.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: