Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Ποια είναι η Ρεζάρτα που ηρεμεί τον Αλβανό πιστολέρο


Την γνώριζε μόλις 20 μέρες κι αποφάσισαν να μείνουν μαζί και να νοικιάσουν διαμέρισμα στο ΜαρούσιΜπορεί ο Αλβανός μακελάρης να έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό στο μπαρ του Μικρολίμανου, γιατί μια χορεύτρια αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί του και να τον ακολουθήσει στις ανήθικες προτάσεις του, όμως τόσο στους αστυνομικούς, όσο και στον ανακριτή αναφέρθηκε πολλές φορές στη νεαρή φίλη του… «Αυτή μόνο με ηρεμούσε…», τους είπε και περιέγραψε την κοπέλα που αν και γνωρίστηκαν μόλις πριν 20 μέρες αποφάσισαν να μείνουν μαζί και να νοικιάσουν διαμέρισμα στο Μαρούσι.

Ποια, όμως, είναι η νεαρή Ρεζάρτα; Πρόκειται για μια κοπέλα από την Αλβανία που ζει χρόνια στην Αθήνα και εργαζόταν ως πωλήτρια καρτών κινητής τηλεφωνίας στο Μετρό. Το όμορφο κορίτσι μαγεύτηκε από τα λόγια και τις υπερβολές του Αλμπέρ Μπάκο και πίστεψε ότι μαζί του θα μπορούσε να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα…Στην προανακριτική κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς ο 31χρονος μακελάρης περιέγραψε με αρκετές λεπτομέρειες πως στις αρχές Νοεμβρίου γνώρισε τη νεαρή Ρεζάρτα και αποφάσισαν να κάνουν σχέση και να μείνουν μαζί.

«Μετά από αυτό που έγινε στο καφενείο, περίπου δέκα μέρες μετά, γνώρισα στην Ομόνοια μια κοπέλα από την Αλβανία που τη λένε Ρεζάρτα. Η Ρεζάρτα πουλάει κάρτες Vodafone στο Μετρό. Μου άρεσε και τα "φτιάξαμε". Αποφασίσαμε να συγκατοικήσουμε και ψάχναμε να βρούμε σπίτι. Βρήκαμε ένα στο Μαρούσι και πήγαμε να το νοικιάσουμε. Όταν πήγαμε για τα συμβόλαια, εκτός από την Ρεζάρτα και εμένα ήταν και μια φίλη της Αλβανίδα, που τη λένε Ίντα», υποστηρίζει ο Αλβνανός και προσθέτει: «Πληρώσαμε 800 ευρώ για προκαταβολή και κλείσαμε το σπίτι. Τα λεφτά αυτά μου τα έδωσε ο Όλντι γιατί θα έμενε και αυτός με τον Κούμπα στο σπίτι. Τα είχε βρει γιατί είχε κλέψει 1.500 ευρώ από κάποιον μέσα στο λεωφορείο. Το βάψαμε με τον Κούμπα και ήμασταν έτοιμοι να αγοράσουμε έπιπλα. Ενώ περιμέναμε να αγοράσουμε τα έπιπλα, αποφασίσαμε εγώ, ο Όλντι, ο Κούμπα (Πολωνός) και ο Κλόντι, να φύγουμε από το ξενοδοχείο που μέναμε στη Καλλιθέα και να πάμε σε ένα πιο φθηνό στο Μικρολίμανο».

Στην αρχική του κατάθεση ο Μπάκο περιέγραψε την τελευταία επαφή με την κοπέλα… Η αφήγηση του αρχίζει από το πρωί του Σαββάτου –λίγες ώρες μετά τους πυροβολισμούς στο μπαρ, όταν κρυβόταν κοντά στα δικαστήρια. Αναφέρει συγκεκριμένα: «Μετά από λίγη ώρα ήρθε στα δικαστήρια η Ρεζάρτα. Μόλις έφθασε μπήκαμε και οι δύο στο ταξί και μας πήγε στο σπίτι που με πιάσατε σήμερα. Φθάσαμε εκεί, μέσα στο σπίτι ήταν ο αδερφός του Ρίκου και άλλο ένα παιδί. Ενώ ήμουν εκεί, με πήρε τηλέφωνο ο Ρίκου και με ρώτησε αν αυτό που έλεγαν στην τηλεόραση για τους πυροβολισμούς στο Μικρολίμανο το είχα κάνει εγώ. Εγώ του είπα ναι και μου είπε να φύγω από το σπίτι για να μην μπλέξει ο αδερφός του. Μόλις έφυγε η Ρεζάρτα από το σπίτι και πήγε στο δικό της, με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε το ίδιο, αν είχα κάνει κάτι. Μου είπε ότι ήθελε να πάρει την προκαταβολή που είχαμε δώσει για το σπίτι πίσω και ότι δεν ήθελε να έχει καμία σχέση μαζί μου. Τις επόμενες μέρες δεν βγήκα καθόλου από το σπίτι, μου έφερναν φαγητό και είχε αποφασίσει να μείνω λίγα βράδια μέχρι να βρω που θα πάω. Όμως με προλάβατε εσείς και με πιάσατε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: