ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Κουίκ: Ο Χαϊκάλης έδωσε στην Αστυνομία το όνομα του Γ.Α.

Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Κουίκ: Ο Χαϊκάλης έδωσε στην Αστυνομία το όνομα του Γ.Α.Το πρόσωπο που προσπάθησε να δωροδοκήσει τον βουλευτή των ΑΝΕΛ φέρεται να λέγεται Γιώργος Αποστολόπουλος, να είναι τέως τραπεζικός υπάλληλος και τώρα ανεξάρτητος επιχειρηματίας στο χώρο των συναλλαγών.

Ενώ ο Παύλος Χαϊκάλης αρνήθηκε να δώσει στον εισαγγελέα το όνομα του επιχειρηματία που σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει, φαίνεται ότι ο κ. Χαϊκάλης κατονόμασε στην Ελληνική Αστυνομία το πρόσωπο του ιδιώτη που προσπάθησε να τον εξαγοράσει με τα αρχικά Γ.Α.


Το πρόσωπο που προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη φέρεται να λέγεται Γιώργος Αποστολόπουλος, να είναι τέως τραπεζικός υπάλληλος και τώρα ανεξάρτητος επιχειρηματίας στο χώρο των συναλλαγών.

Αυτό είπε ο Τέρενς Κουίκ, έτερος βουλευτής των ΑΝΕΛ, πριν από λίγα λεπτά.

Αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου επισκέφτηκε ο Παύλος Χαϊκάλης τον Εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, που έχει αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση χρηματισμού βουλευτών, την περιβόητη «υπόθεση του κουμπαρά», προκειμένου να του παραθέσει τα στοιχεία της καταγγελίας του περί προσπάθειας χρηματισμού του από τρίτο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πηγές της Εισαγγελίας ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αρνήθηκε, παρά τις επίμονες ερωτήσεις του Εισαγγελέα, να κατονομάσει τον άνθρωπο που προσπάθησε να τον εξαγοράσει, ενώ ούτε από τα στοιχεία που προσκόμισε προκύπτει η ταυτότητα του ανθρώπου, καθώς ακούγεται μόνον μια ανδρική, μη αναγνωρίσιμη, φωνή. Το μόνο που ανέφερε ο κ. Χαϊκάλης για το επίμαχο πρόσωπο ήταν πως πρόκειται για επιχειρηματία, γνωστός πάντως στον οικονομικό και πολιτικό κόσμο...

Η κινητοποίηση της Εισαγγελίας ήταν άμεση, ο κ. Παναγιωτόπουλος ερεύνησε το υλικό που του παραδόθηκε αλλά δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει την καταγγελία.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον Εισαγγελέα ο κ. Χαϊκάλης οι συζητήσεις μεταξύ του ιδίου και του προσώπου που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει έγιναν σε τρία διαδοχικά ραντεβού, στις 5 και στις 6 Δεκεμβρίου και το τελευταίο στις 13 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα πάντα με τον κ. Χαϊκάλη, το πρόσωπο που τον προσέγγισε επικαλείτο ονόματα τρίτων πολιτικών για να τον πείσει.

Το ραντεβού με τον «άγνωστο» επιχειρηματία Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού ο κ.Χαϊκάλης ενημέρωσε τον εισαγγελέα για την προσπάθεια να τον δωροδοκήσουν, κλείστηκε ραντεβού στο οποίο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επρόκειτο να συναντηθεί με τον ιδιώτη που υποτίθεται ότι ήθελε να τον εξαγοράσει για να ψηφίσει τον υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας. Στο ραντεβού εκείνο, για το οποιο είχε ειδοποιηθεί η Ελληνική Αστυνομία, δεν εμφανίστηκε ο επιχειρηματίας.

Σε κάθε περίπτωση από την Εισαγγελία τονίζεται ότι παρά την έρευνα που έγινε η καταγγελία Χαϊκάλη δεν στοιχειοθετήθηκε.


Σκουρλέτης: Το θέμα Χαϊκάλη επηρεάζει την εκλογική διαδικασία για ΠρόεδροΣε μια πρώτη παρέμβαση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι για το θέμα πρέπει να ενημερωθούν οι πολιτικοί αρχηγοί, υπενθυμίζοντας πάντως πως: "όταν είχαμε αναφερθεί εμείς στο θέμα, είχαμε κατηγορηθεί ότι δηλητηριάζουμε την πολιτική ζωή"...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΑΤΡΙΚΉ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΚΩΜΩΔΙΑ ...