Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτης Μελάς


Την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε ο μέχρι πρότινος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς. Ο κ. Μελλάς αναμένεται να παραδώσει σύντομα το έγγραφο της παραίτησής του στον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είχε διαφωνήσει με τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο, ως προς το ζήτημα εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς είχε ταχθεί υπέρ της εκλογής. Ο κ. Μελάς κατηγορήθηκε επίσης για εμπλοκή στην υπόθεση φερόμενου χρηματισμού βουλευτών προκειμένου να εκλεγεί ΠτΔ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πάνος Καμμένος και η Σταυρούλα Ξουλίδου κατονόμασαν τον Γιώργο Σούκουρη ως τον άνθρωπο που πρόσφερε μέσω Facebook στη βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. τρία εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Κατόπιν όλων αυτών ο Παναγιώτης Μελάς είχε καταθέσει μήνυση κατά του Γιώργου Σούκουρη και κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση του «κουμπαρά», χαρακτηρίζοντας ως «ψευδή, αισχρά, βρώμικα και κακοήθη είναι τα όσα ελέχθησαν, περί χρηματισμού μου, για να ψηφίσω θετικά για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας».

Μετά την ανεξαρτητοποίησή του, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ. παραμένουν 13 βουλευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: