Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Φαγητό χωρίς βιταμίνες ο Ολυμπιακός


Ποιος ασχολείται με την τεσσάρα του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα και το αμάν 1-2 του Πανθρακικού στην Τούμπα που αχ έγινε 3-2 από τον ΠΑΟΚ. Όλα τα λεφτά είναι το ντέρμπυ Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ που δεν ξέρουμε αν τελικά θα 'ναι ντέρμπυ στο Καραϊσκάκη την προσεχή Τετάρτη. Το ξέρουμε;
Αυτό που ξέρουμε είναι ότι σήμερα ο άξονας Αθήνας-Θεσσαλονίκης διαθέτει πέντε ομάδες, αφού είναι ξου ΑΕΚ, Άρης, Ηρακλής. Κι αυτό δεν είναι το χειρώτερο. Ότι έχουμε πρωτάθλημα με μονάχα τέσσερις «αστικές» ομάδες από το κέντρο και μονάχα μία από τη συμπρωτεύουσα.

Το χειρώτερο είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει μείνει μόνος του. Παλεύει μονάχος του ο φουκαράς ο Ολυμπιακός για την επιβίωσή του. Αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν κάποιοι δεν γουστάρουν να το διαβάζουν αυτό. Παίρνει το πρωτάθλημα χωρίς αντίπαλο. Όλα είναι δικά του. Κι όμως!

Τι τρώει ο Ολυμπιακός για να διατηρείται στην κορυφή; Της πλάκας τροφή. Φαγητό χωρίς βιταμίνες τού προσφέρει αυτό το πρωτάθλημα. Μακάρι να μην κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο αναβληθέν ντέρμπυ. Μακάρι να διατηρηθεί η διαφορά των δύο πόντων υπέρ του ΠΑΟΚ, γιατί όχι και να αυξηθεί στους πέντε. Γιατί όχι; Να ανάψουν τα αίματα, ρε.

Έτσι κι έτσι ποδόσφαιρο δεν βλέπουμε. Αγώνες σούπερ λίγκα, λέει, και αντί για μπάλλα τρώμε στη μάπα κλωτσοσκούφι. Αγώνες χωρίς αγωνιστικότητα. Χωρίς πάθος. Άντε να βάλουμε ένα γκολ να καθαρίσουμε. Άντε να μη φάμε γκολ να τη βγάλουμε κι αυτήν την αγωνιστική.

Αυτό το ματσάκι Κέρκυρας-Ολυμπιακού 0-4 ήταν ο διασυρμός του πρωταθλήματος. Ο Γολιάθ βαριότανε να παίξει, μέχρι που σκεφτόσουν ότι προσπαθούσε να μη βάζει γκολ, τέτοια αστοχία. Ο δε Δαυίδ έμεινε στα αποδυτήρια, δεν βγήκε στη σέντρα.

ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΕΡΚΥΡΑ στο ματς με τον Ολυμπιακό, γράφει ο apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: