Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

Χαιρετίζουμε την πολιτική κίνηση του Τάκη Μπαλτάκου

Τελικά αυτή η παράταξη διώχνει ό,τι κινείται "δεξιά"  στη βάση της ,και έτσι οι αγωνιστές της παράταξης δεν έχουν  λόγο στα πεπραγμένα παρά  μόνο την ώρα της κάλπης.Χιλιάδες αγωνιστές της βάσης οι οποίοι πολέμησαν ιδεολογικά τον καταστρεπτικό κομμουνισμό βρίσκονται εκτός όχι μόνο από την δημόσια διοίκηση και τα κέντρα λήψης αποφάσεων αλλά και είναι και διωκόμενοι από μια συγκυβέρνηση που έχει βαλθεί να δώσει γη και ύδωρ στους δανειστές μας έναντι ενός πινακίου φακής!!!

Ο πρώην γενικός γραμματέας της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος ορθώς σκεπτόμενος πως χιλιάδες δεξιοί δεν έχουν πολιτική εκπροσώπηση από την σημερινή ΝΔ σκέφθηκε το αυτονόητο να δημιουργηθεί ένας πολιτικός σχηματισμός εντίμων νοικοκυραίων πριν χιλιάδες δεξιοί ψήφοι καταλήξουν στο νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής ή στους μπολσεβίκους του ΚΚΕ και τους νεοταξίτες του ΣΥΡΙΖΑ.

Το Νέο -ΠΑΣΟΚ που αποτελεί και το μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ απειλεί να μας οδηγήσει σε αστάθεια και διεθνή απομόνωση και από την άλλη η παρούσα συγκυβέρνηση κάνει οτιδήποτε της ζητήσουν οι δανειστές μας στο όνομα μιας Ε.Ε που όχι μόνο δεν έχει καμιά κοινωνική αλληλεγγύη προς τους ευρωπαϊκούς πληθυσμούς αλλά αντίθετα φτωχοποιεί μεγάλα τμήματα του ευρωπαϊκού πληθυσμού στο όνομα των αγορών!!!

Η κίνηση Μπαλτάκου όταν πάρει την οριστική του  μορφή θα δείξει κατά πόσο θα μπορέσει να συσπειρώσει ένα κομμάτι της κοινωνίας μας της τάξεως του 15%-20% που δηλώνει πως είναι στο δεξιό κομμάτι του πολιτικού φάσματος.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: