Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Γιώργος Σεϊταρίδης: Η ζωή στο Πήλιο και ο δεσμός με την Αποστολία Ζώη«Ήταν συγκυρία πραγμάτων για να βρεθώ στο βουνό. Είναι κάτι που δε το έχω εκφράσει ξανά δημόσια. Υπάρχουν δύο κόσμοι που διαλέγει ένας άνθρωπος και να τους συνδυάσει, ο ένας είναι ο υλικός κόσμος. Δηλαδή ακολουθώ αυτό που ζούμε, αυτό που μας έμαθαν και το άλλο είναι αυτό που όλοι μέσα μας αισθανόμαστε και θέλουμε να το δούμε, πολλοί το εκφράζουν ως ο πνευματικός κόσμος. Το θέατρο συνδυάζει και τους δύο.

 Το θέατρο ήταν ένας λόγος που βρέθηκα στο βουνό. Δηλαδή αντλώ ενέργειες. Και τώρα για αυτό κατέβηκα μετά από ένα χρόνο, να δω αν θα μπορούν αυτά να εκφραστούν στο θέατρο», είπε ο Γιώργος Σεϊταρίδης στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» σχετικά με την απόφασή του να μετακομίσει μόνιμα στο Πήλιο.

Η Κατερίνα Καραβάτου στη συνέχεια σχολίασε: «Εγώ αυτό που έχω εισπράξει είναι ότι έζησες ένα πάρα πολύ μεγάλο έρωτα, ο οποίος όχι σας οδήγησε στο βουνό, αλλά ότι θα θέλατε να κάνετε κάτι πολύ διαφορετικό. 

Κι ότι έτσι κάπως συνέβη αυτό. Είναι αλήθεια; Μιλάω για την Αποστολία Ζώη». Ο Γιώργος Σεϊταρίδης απάντησε: «Όχι, ουσιαστικά εγώ την ανέβασα στο βουνό. Το θέατρο ήταν ο μεγαλύτερος λόγος που με έκανε ουσιαστικά να φύγω από τον Πειραιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: