Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Τα ΑΤΜ θα βγάζουν μούντζες αντί για ευρώ......


Φαγώθηκαν τα τσιράκια του Λαυρεντιάδη και του φυγόδικου Κυριακίδη να πέσει η Κυβέρνηση Σαμαρά για να μπορούν να "κλέβουν" δις ευρώ από τις Τράπεζες όπως έκανε παλιότερα ο απατεώνας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και τώρα τα χρήματα αυτά καλούμαστε να πληρώσουμε ΟΛΟΙ εμείς αφού με την ανακεφαλαιοποίηση έχουν μεταφερθεί στο Δημόσιο Χρέος.Η νέα Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε 1-2 μήνες (εάν δεν εκλεγεί Πρόεδρος και τους χαλάσει τα σχέδια) θα επαναφέρει τους ανυπόληπτους στα πόστα τους στις τηλεοράσεις του κ. Βρυώνη και του Γιώργου Κουρή (που ατυχώς για όλους μας όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι αλλά περιμένουν και ως Μεσσία τον Alexis) για να ενεργοποιηθούν και πάλι στο φάγωμα των δανεικών και αγύριστων!!!!

Όλοι μας έχουμε ΕΥΘΥΝΗ εάν τους αφήσουμε να έρθουν στα πράγματα και να κυβερνήσουν αυτόν τον δύσμοιρο ΤΟΠΟ.

Οι εθνικιστές δεν είναι όσοι κάνουν ψευτοτσαμπουκάδες και λεκτικούς διαξιφισμούς αλλά όσοι κρατούν την Χώρα όρθια οικονομικά και σχεδιάζουν έξοδο από την κρίση.

Όλα τα άλλα είναι για να έχουμε να γράφουμε και να κάνουμε μακελειό με θύματα τους αφελείς που πιστεύουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ με την  Χρυσή Αυγή θα τους σώσουν από την "κακιά" Μέρκελ , τον "αιμοσταγή" Σόϊμπλε και τις ΗΠΑ που θέλουν τάχα την καταστροφή της Πατρίδας μας.

Βλέπετε οι οπαδοί της πολιτικής Πούτιν με τους λεονταρισμούς και τις τσάμπα μαγκιές που οδηγούν το λαό του σε πλήρη οικονομική εξαθλίωση έχουν θιασώτες και στους δικούς μας "ψεκασμένους" ΑΝΕΛ, Χρυσή Αυγή, τους νεοκομμουνιστές ΣΥΡΙΖΑ , ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στα απολιθώματα του Στάλιν στην Χώρα μας τους Κουκουέδες.

Ξυπνήστε πριν είναι αργά έρχεται το ΤΕΛΟΣ της Αστικής μας Δημοκρατίας και εσείς φλερτάρετε με τους βιαστές της Δημοκρατίας μας.

Όταν οι συνταξιούχοι θα πάνε στο τέλος του Μαρτίου να πάρουν την σύνταξή τους από τις Τράπεζες με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα φάνε "επανάσταση" αφού τα ΑΤΜ θα βγάζουν μούντζες αντί για ευρώ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: