Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Πέντε τρόποι για να μη φριζάρουν τα μαλλιά σου!


Αυτές τις μέρες βρέχει και εγώ δεν τολμάω να πάω κομμωτήριο. Πώς να πάω; Αφού ξέρω πως, όσο λακ κι αν μου βάλουν, με το που βγω έξω θα αρχίσουν να φουντώνουν και όσο φουντώνουν αυτά θα «φουντώνω» και εγώ. Και επειδή είμαι σίγουρη πως πολλές -μα πάρα πολλές- γυναίκες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, αυτό το άρθρο θα σου δώσει τη λύση στο αιώνιο πρόβλημα: το φριζάρισμα!
Για να μη σε φρικάρει ποτέ ξανά ένα φριζάρισμα:

1) Βουρτσίζουμε τα μαλλιά μας με μία μεγάλη χτένα, η οποία έχει μεγάλα δόντια.

2) Τα αφήνουμε να στεγνώσουν φυσικά. Αν μπορούμε, χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν λιγότερο μπιστολάκι. Το φυσικό στέγνωμα των μαλλιών αποτρέπει το φριζάρισμά τους.

3) Βάζουμε λίγο λάδι για τα μαλλιά. Κυρίως δίνουμε έμφαση στις άκρες των μαλλιών. Στο επάνω μέρος των μαλλιών, αποφεύγουμε να το κάνουμε για να μη φαίνονται λιπαρά και λαδωμένα.
4) Αν χρησιμοποιούμε κάποιο σίδερο για τα μαλλιά, δεν το έχουμε σε υψηλή θερμοκρασία. Φροντίζουμε να το ρυθμίζουμε σε μια μέτρια θερμοκρασία.
5) Βάζουμε λακ. Καλύτερα να βάλουμε λακ πρώτα επάνω στα χέρια μας και έπειτα να προσπαθήσουνε να την τοποθετήσουμε στα μαλλιά μας, απλώνοντάς την ομοιόμορφα. Μπορούμε να περάσουμε τα δάχτυλα από τα μαλλιά μας για να τους δώσουμε όγκο.

Πηγή: govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: