ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ανεξαρτητοποιούνται και οι 9 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ για να ψηφίσουν Δήμα;

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Ανεξαρτητοποιούνται και οι 9 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ για να ψηφίσουν Δήμα;
Χιονοστιβάδα πολιτικών εξελίξεων που θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην εκλογή του Σταύρου Δήμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας θα προκαλέσει η πληροφορία που κυκλοφορεί στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία, δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Τα Νέα» και θέλει τους 9 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ να ανεξαρτητοποιούνται άμεσα.

Το σκεπτικό τους είναι ότι ο Φώτης Κουβέλης έχει προχωρήσει σε ατομική συμφωνία για τον ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκοντας την προσωπική του ανέλιξη και μόνο και για το λόγο αυτό θέλει (με το «παρών» της ΔΗΜΑΡ) να οδηγήσει τον τόπο σε πρόωρες εκλογές.

Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ είναι ικανοποιημένοι από το χθεσινό μήνυμα Σαμαρά και θεωρούν ότι ο Κουβέλης τους έχει ήδη «πουλήσει» αφού και να τους βάλει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είναι σχεδόν βέβαιοι ότι δεν θα εκλεγούν βουλευτές.

Παρά τις όποιες επιμέρους διαφορές τους, οι 9 αποτελούν ένα ομοιογενές σύνολο, αφού «μ’ ένα στόμα», πριν από το πρόσφατο συνέδριο του κόμματος είχαν ζητήσει από τον Κουβέλη ν’ αποχωρήσει από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ, παραχωρώντας την στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Νίκο Τσούκαλη.

Ο μωροφιλόδοξος μπάρμπα Φώτης δεν τους άκουσε και τώρα κινδυνεύει να βρεθεί άμεσα μόνος κι… έρημος!

Ενδεικτικό δε του υπερσυγκεντρωτισμού που τον διακρίνει είναι το γεγονός ότι έκατσε και συνέταξε μόνος το κείμενο, με το οποίο η ΔΗΜΑΡ απάντησε στο χθεσινό συναινετικό μήνυμα Σαμαρά…

Και στις λογικές αυτές η Κ.Ο. του κόμματος απαντά «δεν πάει άλλο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: