Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

Η ΝΔ πάει για την πρωτιά και στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015

Αρχική

Μπορεί οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες να είναι πικραμένοι για πολλά πράγματα που δεν έγιναν τα τελευταία δυο χρόνια αλλά είναι έτοιμοι να δώσουν την μάχη τους για να μην πέσει η Πατρίδα μας στα χέρια της ανεύθυνης αριστεράς με τις κομμουνιστικές συνιστώσες και τους πρώην πασόκους κλέφτες που έχει εντάξει στο δυναμικό του κόμματος ο Αλέξης Τσίπρας.Μια μάχη που θα δοθεί με πολύ ένταση και κυρίως με ΑΛΗΘΕΙΕΣ που δυστυχώς μια πλειάδα ΜΜΕ διεφθαρμένων επιχειρηματιών θέλουν να κρύψουν από τον ελληνικό λαό που πρέπει επιτέλους να επιλέξει σε τι Ελλάδα θέλει να ζήσει αυτός και τα παιδιά του τα επόμενα χρόνια.

Σε 25 μέρες από σήμερα θα έχουν όλα κριθεί με την ψήφο του ελληνικού λαού ο οποίος θα τρέχει να ψηφίσει μέσα στα χιόνια επειδή έτσι το θέλησαν οι "ψεκασμένοι" των ΑΝΕΛ , οι μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής , και φυσικά η διαλυμένη ΔΗΜ.ΑΡ και οι κομμουνιστικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα και εάν κάποιος θέλει να τιμωρήσει τη ΝΔ για τις καθυστερήσεις , τις παραλείψεις και ένα σωρό άλλα ... σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα είναι τρελός άμα το κάνει.

Γιατί διακυβεύεται το μέλλον της Χώρας στην Ε.Ε αλλά ακόμα και στο ΝΑΤΟ αφού ναι μεν ο Τσίπρας λέει πως δεν θέλει να βγει από κανένα από τα δυο αλλά οι ίδιοι μπορεί να τον σουτάρουν όταν καταλάβουν πως τα αστεία που λέει για κούρεμα του χρέους τα εννοεί!!!!!


Οι Γερμανοί δεν πρόκειται να μας κουρέψουν κανένα χρέος εάν δεν πάρουν από εμάς νέα μνημόνια και δεν δουν να προχωράμε τις μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο τομέα.

Δυστυχώς συνέλληνες λεφτά δεν υπάρχουν για την Ελλάδα ΚΑΙ αυτό ας το καταλάβετε πριν πάτε να κάνετε την "επανάστασή" σας στις 25 του Γενάρη.

Μισθοί και συντάξεις κινδυνεύουν ΑΜΕΣΑ και η επιστροφή στη δραχμούλα αποτελεί μονόδρομο μετά την ρήξη με τους ισχυρούς της Ευρώπης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: