ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: 184 ψήφοι ακριβώς ούτε ένας λιγότερο Πρόεδρος με την ΑΝΟΧΗ των Χρυσαυγιτών

Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014

184 ψήφοι ακριβώς ούτε ένας λιγότερο Πρόεδρος με την ΑΝΟΧΗ των Χρυσαυγιτών

168+16= 184 

Το σενάριο διακινείται για να καεί; αλλά όσοι βρίσκονται κοντά στον Πρόεδρο της ΝΔ γνωρίζουν πως ουδέποτε ο ίδιος δεν θέλησε να απομονώσει κανέναν για τις Ιδέες του.Άλλωστε ο ίδιος θα παραμείνει στην ιστορία ως ο πιο δεξιός Πρόεδρος της ΝΔ.

Εκτός της πραγματικότητας πως η Χώρα ορθοπόδησε και σώθηκε από ΑΤΑΚΤΗ χρεοκοπία (γιατί χρεοκοπημένοι είμαστε ακόμη) οι τακτικές του οδήγησαν σε μια εκλογική νίκη το 2012 που ουδείς φανταζόταν ΕΊΝΑΙ δική του καθαρά υπόθεση.

Σήμερα λοιπόν και καθώς όλο σχεδόν το μιντιακό σύστημα ετοιμάζεται για εκλογές ο ίδιος με διάγγελμα του μέσα στο Σαββατοκύριακο θα απευθύνει για μια τελευταία φορά προς ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές να σκεφθούν το μέλλον της Χώρας πάνω και πέρα από μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Σε λίγες μέρες τα ΨΕΜΑΤΑ τελειώνουν και ή εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή πάμε σε εκλογές και χρεοκοπούμε άτακτα πριν ακόμη φτάσουμε σε αυτές.

Βέβαια οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και κυρίως όσοι κινούν τα νήματα από έξω (Κασιδιάρης) εξακολουθούν και γράφουν ένα σωρό ανοησίες στην εβδομαδιαία εφημερίδα τους που διαφημίζεται και σε κάποια ανυπόληπτα site.

907

Τα συστημικά ΜΜΕ έχουν περιέλθει σε πανικό μόνο και μόνο στο άκουσμα πως ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

Οι πιέσεις που δέχονται από τον κόσμο τους οι Χρυσαυγίτες είναι περισσότερη από όσο πίστευαν.

Εάν οδηγήσουν την χώρα σε πρόωρες εκλογές θα ανοίξουν την πόρτα στο ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί θα δικαστούν από μια αριστερή κυβέρνηση που δεν θα διώκει μόνο τις εγκληματικές τους ενέργειες αλλά και τις Ιδέες τους.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής καλούνται να αποδείξουν πως έχουν μυαλό και θέληση να βοηθήσουν ώστε να μην μπει η Χώρα σε νέες περιπέτειες.

Τα μέλη και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής περιμένουν από τους βουλευτές τους να μην ταυτιστούν με την κομμουνιστική αριστερά και τους οπαδούς του ΧΑΟΥΣ.

Άλλωστε θα αποδείξουν με την στάση τους και πόσο ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ είναι , και κυρίως από την στάση τους θα εξαρτηθεί η διάρκεια τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ποιος θα ξαναψηφίσει άλλωστε όσους μας οδήγησαν σε πρόωρες εκλογές και μας έκαναν Βενεζουέλα;

Επειδή μετά τις 29 Δεκεμβρίου και εάν δεν εκλεγεί Πρόεδρος τα ΑΤΜ των Τραπεζών θα αδειάσουν αφού ΟΛΟΙ θα σηκώνουν τις πενταροδεκάρες που έχουν ΟΛΟΙ οι βουλευτές θα κριθούν για την στάση τους.

Οι Χαϊκάληδες της πολιτικής μας τελείωσαν ......


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: