Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

«Τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ για Κασάμι!»


Η ιταλική ιστοσελίδα «sportevai.it» αναφέρει ότι ο Παϊτίμ Κασάμι του Ολυμπιακού ενδιαφέρει την Γιουβέντους του Μάσιμο Αλέγκρι, ωστόσο η «Βέκια Σινιόρα» θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

«Ο Κασάμι θα μπορούσε να επιστρέψει στη Serie A», τονίζει το ρεπορτάζ και αναφέρεται στην παρουσία του στην Παλέρμο όταν ήταν 18 ετών.

«Ο Κασάμι ταιριάζει σε αυτό που θέλουν οι «μπιανκονέρι»: έχει ταλέντο, πολύ προσωπικότητα (κάποιοι λένε πάρα πολύ) και πάνω απ' όλα έχει έντονη επιθυμία να πάρει εκδίκηση από το ιταλικό ποδόσφαιρο, το οποίο δεν χειρίστηκε καλά όταν ήταν νέος. Ο 22χρονος σε σχέση με τον παίκτη που ήταν στην Παλέρμο, είναι διαφορετικός, πιο ώριμος και το δείχνει με το παιχνίδι του στο πράσινο ορθογώνιο.

Ένας ολοκληρωμένος playmaker

Εκτός από το γκολ του στη Γιουβέντους, έχει πετύχει άλλα τρία στο πρωτάθλημα αλλά πάνω απ' όλα αποτελεί σημείο αναφοράς για τους συμπαίκτες του στην επιθετική γραμμή. Είναι ένας ολοκληρωμένος playmaker με σπουδαία φυσική δύναμη, ο Κασάμι έχει την τεχνική και την ικανότητα να κλοτσήσει με τα δύο πόδια δυνατά. Προτιμά να παίζει στο κέντρο, εκεί όπου ο Αλέγκρι ψάχνει για ενισχύσεις, αλλά ο τεχνικός των Ελλήνων, ο Ισπανός Μίτσελ, τον χρησιμοποιεί συχνά στ' αριστερά. Για να τον πάρει η Γιουβέντους θα πρέπει να πληρώσει τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ: συνυπολογίζοντας την ηλικία με τις δυνατότητες του Κασάμι, δεν θεωρείται ότι τα λεφτά θα πεταχτούν στον άνεμο», τονίζουν οι Ιταλοί.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: