Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Τα… έσπασε ο Φιοραβάντες στον Αγκώνα

ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ 


Ένα απίστευτο πάρτι έγινε   χθες το βράδυ στον Αγκώνα, από τα καλύτερα της δεκαετίας, με… δράστη στον Δημήτρη Φιοραβάντε, ο οποίος γιόρτασε, έστω και καθυστερημένα την ονομαστική του εορτή.
Από όλα τα μέρη της Κεφαλονιάς και όχι μόνο μαζεύτηκαν χθες στον Αγκώνα για να τιμήσουν τον φίλο τους, τον Δημήτρη Φιοραβάντε, ο οποίος τους αποζημίωσε με αυτά που τους πρόσφερε. Από ένα σημείο και μετά το μαγαζί κόντεψε να διαλυθεί, αφού μετατράπηκε σε μπουζουξίδικο με πρώτο βιολί στον χορό τον συνήθη ύποπτο, Γιώργο Τζωρτζάτο.
Ωστόσο, το κέφι απογειώθηκε και τα πιάτα έφευγαν στον αέρα όταν ανέβηκε στην… πίστα ο καλός φίλος του κ. Φιοραβάντε, ο Ελληνοεμερικανός επιχειρηματίας από τη Σάμη, Γιάννης Δανάλης.

Ο κ. Δανάλης μας γύρισε αρκετά χρόνια πίσω και μας θύμισε πως γιορτάζουν οι Έλληνες του εξωτερικού αν βρουν καλή παρέα και καλή ορχήστρα. Ο Σαμικός επιχειρηματίας έπλεξε το εγκώμιο του εορτάζοντα τονίζοντας πως άνθρωποι ανοιχτοί σαν τον Δημήτρη Φιοραβάντε σπανίζουν στις μέρες μας. 

Τα πιάτα έπεφταν κατά εκατοντάδες και οι σαμπάνιες έλουσαν τον κόσμο, έναν κόσμο που έδειξε πραγματικά πόσο αγαπάει τον Δημήτρη. 
Ανάμεσα στους καλεσμένους τους, πέρα από τους Τζωρτζάτο και Δανάλη, βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Σταύρος Τραυλός, οι επιχειρηματίες Νίκος Σκλαβούνος, Βαγγέλης Κονάδης, Κυριάκος Σταμούλης και Σόλωνας Λιβιεράτος. 

Στο απίστευτο αυτό πάρτι βρέθηκαν ακόμη ο Σάββας Σαββαόγλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Θοδωρής Φλωράτος και Αντώνης Γεωργόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Σάμης, Μανώλης Βαλέττας, η Ειρήνη Στεφάτου, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς, Ανδρέας Αυγέρης, ο Λιμενάρχης, Γιώργος Καλιτσουνάκης, ο εκδότης της εφημερίδας «Κεφαλονιά», Ξενοφώντας Ευαγγελάτος, οι καλλιτέχνες από την περιοχή της Σάμης Δημουλάς και Φιλιππάτος και πλήθος ακόμη φίλων που τίμησαν δεόντως τον Δημήτρη Φιοραβάντε. 

Όλοι σε δηλώσεις τους είτε διά μικροφώνου είτε στην παρέα τόνισαν πως ο Δημήτρης Φιοραβάντες είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην Κεφαλονιά, ενώ θα τους μείνει αξέχαστο το χθεσινό πάρτι. Οι παρακάτω φωτογραφίες αποδυκνύουν πως το μαγαζί έμεινε στη θέση του από… θαύμα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος


Δεν υπάρχουν σχόλια: