Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

Στις φυλακές στέλνει ο Κικίλιας όσους διεφθαρμένους αστυνομικούς τα παίρνουν από ποινικούς

ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ 
Μικρολίμανο: Είχαν πιάσει τον Αλβανό, αλλά τον άφησαν να φύγει – Η απίστευτη υπόθεση με την προσαγωγή του μανιακού
Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι με τις αποκαλύψεις για τον Αλβανό κακοποιό Αρμπέν Μπάκο τόσο αποκαλύπτεται η γύμνια της ΕΛ.ΑΣ και η ανικανότητα της πολιτικής ηγεσίας να βάλει τάξη στους επίορκους αστυνομικούς που χαλάνε την εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας.Ουδείς μέχρι σήμερα σας είπε πως το κατάστημα στο Μικρολίμανο όπου έγινε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ανήκει σε πρώην αστυνομικούς και φυσικά ένας πρώην φυλακισμένος Αλβανός συχνάζει εκεί γιατί μάλλον νιώθει ασφάλεια.

Από καιρό το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ έχει δεχθεί δεκάδες καταγγελίες για μια σειρά κατώτερων και ανώτερων αστυνομικών οι οποίοι συνεργάζονται με ομάδες μπράβων και αποκομίζουν μερίδιο από τις προστασίες και τους φρικτούς εκβιασμούς που κάνουν σε ιδιοκτήτες  καταστημάτων οι ένοπλες αυτές συμμορίες.

Τα στοιχεία έχουν τεθεί υπόψιν σε πολύ υψηλά κλιμάκια στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ που δείχνει να γνωρίζει τα πάντα και να μην ανησυχεί για τις εξελίξεις.

Μετά την σύλληψη και προφυλάκιση των στελεχών της Χρυσής Αυγής , πολλοί αστυνομικοί που συναλλάσσονται με κακοποιούς στην περιοχή της Αθήνας και του Πειραιά ένιωσαν μια αναστάτωση καθώς φάνηκε πως υπήρχε η πολιτική βούληση από τον πρώην Υπουργό Δημόσιας Τάξεως κ. Ν. Δένδια να καθαρίσει από τους "ποινικούς" ο χώρος της ΕΛ.ΑΣ.

Οι σχέσεις αστυνομικών με ποινικούς είναι πλέον ένα φαινόμενο που δηλητηριάζει τις σχέσεις της ευνομούμενης Πολιτείας με ένα σημαντικό κομμάτι της ΕΛ.ΑΣ που συνεργάζεται ανοιχτά με κακοποιούς και παίρνει μερίδιο από εγκληματικές ενέργειες.

Πλέον και ο πιο καλόπιστος πολίτης δεν είναι δυνατόν να μην αγανακτεί όταν βλέπει τις άριστες σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε ποινικούς και αστυνομικούς οι οποίοι μάλιστα φωτογραφίζονται και μαζί σε μαγαζιά της Αθήνας!!!


Τις επόμενες μέρες η ΕΛ.ΑΣ θα δεχθεί ένα πολύ ισχυρό πλήγμα όσον αφορά την αξιοπιστία της από τον ίδιο τον πολιτικό προϊστάμενό της ο οποίος και βέβαια δεν θα κάτσει να "καεί" επειδή κάποιοι μπάτσοι έχουν μακριά χέρια!!

Άλλωστε ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας τονίζει προς πάσα κατεύθυνση πως εδώ θα γίνει όπως και στις ΗΠΑ και για κάθε μπάτσο θα υπάρχει και ένας άλλος των εσωτερικών υποθέσεων να τον ελέγχει.

Άλλωστε ο Κικίλιας που εκλέγεται στη Α' Αθήνας πρέπει να πετύχει στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας αφού πάει για την πρωτιά και όχι απλώς για να βγει σε εκλόγιμη θέση.

Ο Κικίλιας πάει για ψηλά και δεν θα ανεχθεί ένα τσούρμο μεθυσμένων αστυνομικών που συναλλάσονται με εμπόρους όπλων ,  ναρκωτικών και ανθρώπων !! να του χαλάσουν την πολιτική του καριέρα.

Είναι σίγουρο πως πολλοί αστυνομικοί θα οδηγηθούν στις φυλακές επί θητείας του για αυτό και οι περισσότεροι αστυνομικοί που τα αρπάζουν θέλουν αυτή να είναι σύντομη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: