Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

Τελικά δεν μας άκουσαν και έχουμε βαριά τραυματισμένους σε μαγαζί στον Πειραιά

Είχαμε από πέρυσι το Νοέμβριο παραδώσει στις αστυνομικές αρχές λίστα με ονόματα και διευθύνσεις Ελλήνων και αλλοδαπών (κυρίως υπηκόων Αλβανίας) οι οποίοι εμπλέκονταν σε σωρεία εγκληματικών  ενεργειών.Ομάδες Ελλήνων σε συνεργασία με αλλοδαπούς απαιτούν χρήματα από ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών , διακινούν παράνομα οικονομικούς μετανάστες και οδηγούν σε παράνομες δραστηριότητες τις οποίες  και "εποπτεύουν" με αποκορύφωμα  ερωτικές συνευρέσεις ακόμα και δεκατετράχρονων παιδιών με μεσήλικες έναντι βεβαίως αμοιβής.

Σήμερα από μια λίστα εκατό περίπου ατόμων έχουν προφυλακιστεί μόλις πέντε και  έχουν ασκηθεί διώξεις για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις σε άλλους επτά.

Και επειδή εμείς δεν θα βοηθούσαμε τις αστυνομικές αρχές χωρίς να έχουμε ενοχληθεί από μέλη του κυκλώματος να τονίσουμε πως μόνο η δική μας "τρέλα" ήταν ικανή να κινητοποιήσει ένα κομμάτι της ΕΛ.ΑΣ που σε πείσμα της πλειοψηφίας παλεύει ακόμα για να επιβάλλει την τάξη.
 
Ο προηγούμενος Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Νικόλαος Δένδιας (προς τιμή του) έβαλε γκάζια και ελέγχθηκαν πειθαρχικά 20 αστυνομικοί που εμπλέκονταν στο κύκλωμα παρέχοντας "προστασία" και ακαταδίωκτο στους Μπράβους!!!!


Όμως οι εναπομείναντες αποδεκατισμένες ομάδες γρήγορα αντικαταστάθηκαν από νέους παρανόμους οι οποίοι έχουν "πλάτες" σε πολιτευτές της ΝΔ , του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της Χρυσής Αυγής.

Το απόστημα δεν έσπασε με πολιτική κυρίως ευθύνη και έτσι χθες στον Πειραιά αθώοι πολίτες νεαρής ηλικίας "κατατρυπήθηκαν" από σφαίρες Καλάσνικοφ ομάδων ζουν ανεξέλεγκτα με την ανοχή έναντι αμοιβής  επίορκων αστυνομικών.

Εμείς θα παραδώσουμε και στην επόμενη Κυβέρνηση όποτε και εάν αυτή προκύψει με  τους κακοποιούς που δρουν με "κάλυψη" και να τονίσουμε πως την δική μας ασφάλεια δεν την παρέχει όπως πολλοί νομίζεται η ΕΛ.ΑΣ αλλά η Πρεσβεία ξένης χώρας που έχει βάλει στο μάτι συγκεκριμένους κακοποιούς  τους οποίους αναζητά και η ίδια για να οδηγήσει στο Κράτος της για εκεί διαπραχθέντα αδικήματα.


Γίνεται μια προσπάθεια από τα συστημικά ΜΜΕ και από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ να αποδοθεί το περιστατικό σε τρελό Αλβανό και όχι σε μέλος συγκεκριμένης συμμορίας που δραστηριοποιείται σε ομάδα προστασίας καταστημάτων.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: