Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

Ελεύθερη η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου παρεμένει στις φυλακές η σύζυγός του

ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΗΛΩΜΑ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ
 ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ 
Το πενταμελές Εφετείο  Κακουργημάτων της Αθήνας αποφυλάκισε με απόφασή του πριν από λίγο την κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου Αρετή ενώ την ίδια ώρα απέρριψε την αίτηση της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη!!

Σίγουρα τα σφάλματα της Δικαιοσύνης πλέον δεν έχουν να κάνουν με τυχαία λάθη ή ελλιπείς γνώσεις των δικαστικών λειτουργών αλλά με περιπτώσεις διαφθοράς.

Δηλαδή μένει μέσα μια μητέρα ανήλικου τέκνου και βαριά άρρωστη και βγαίνει η κόρη του ενδεχομένως επειδή πολλές από τις  καταθέσεις του Άκη και του συγγενικού του περιβάλλοντος είναι ακόμα άθικτες και χρηματίζουν επίορκους δικαστές.

Το δικαστήριο της επέβαλε τους εξής περιοριστικούς όρους: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση δύο φορές τον μήνα στο ΑΤ της περιοχής της και εγγυοδοσία 30.000 ευρώ παρά την παράκληση εκ μέρους του συνηγόρου της Μιχάλη Δημητρακοπούλου να μην της επιβληθεί εγγύηση αφού «επέστρεψε όλα τα ακίνητα και δεν υπάρχει ούτε ευρώ».

Αυτά δηλώνει ο συνήγορός της, και την ίδια ώρα η Ελληνική Δικαιοσύνη (μόνο κατά εφημισμό μπορεί πλέον να ονομάζεται έτσι) κάνει διακρίσεις και αποφυλακίζει την κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου την στιγμή που αφήνει στη φυλακή τη σύζυγό του και μητέρα ενός ανήλικου τέκνου.

Να τονίσουμε μάλιστα πως η κυρία Βίκυ Σταμάτη εδώ και μήνες νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Δρομοκαϊτειο επομένως στην ουσία η μη αποφυλάκισή της δίνει άλλη διάσταση στην απόφαση.

Κρίνουν δηλαδή οι δικαστές πως είναι μια χαρά εκεί και δεν χρειάζεται να μεταβεί σπίτι της ενώ για την κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου παίρνουν μια άλλη απόφαση που της δίνει και καλά κάνει την δυνατότητα να μεγαλώσει τα ανήλικα τέκνα της.

Από την πρώτη στιγμή το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ θεωρούσε άδικο να βρίσκονται στη φυλακή άτομα τα οποία έχουν παραδώσει οικειοθελώς στο Ελληνικό Δημόσιο όλα τα ακίνητά τους.

Είχαμε μάλιστα τονίσει πως στόχος της Πολιτείας θα πρέπει να είναι να ανακουφιστεί οικονομικά ο κόσμος που πεινάει και να προχωράει στην εκποίηση τέτοιων ακινήτων για το κοινό όφελος.

Μέχρι σήμερα κανένα ακίνητο του Άκη Τσοχατζόπουλου ή άλλου εμπλεκομένουν δεν έχει αποφέρει ούτε ένα ευρώ για να ανακουφιστεί ο δοκιμαζόμενος Έλληνας πολίτης που αναζητεί την τροφή του ακόμα και στους κάδους απορριμάτων.

Έρχεται σήμερα λοιπόν η Ελληνική Δικαιοσύνη που αφήνει ατιμώρητους ένα σωρό άλλους πολιτικούς όπως στην περίπτωση της γερμανικής Siemens να μας πει πως πρέπει να αποφυλακιστεί η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου και να μείνει μέσα η τρελή σύζυγός του!!!

Και μετά γιατί να μην λέει ο κόσμος πως η Δικαιοσύνη πληρώνεται για να βγάζει τέτοιες αποφάσεις , υπάρχει λογική που να δικαιολογεί τα δυο μέτρα και δυο σταθμά;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: