Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Μας έριξε κάτω ένα απλό συνάχι γιατί και στην υγεία όλα είναι θέμα ψυχολογίας


Ένα απλό συνάχι , ένας έντονος βήχας και ελάχιστος πυρετός μπορούν να σε οδηγήσουν στο να εγκαταλείψεις τους λιγοστούς αναγνώστες σου όταν εκείνοι έχουν επιλέξει μετά από επτά και πλέον χρόνια διαδικτυακής παρουσίας να σε επισκέπτονται κάθε φορά που και πάλι επιβεβαιώνεσαι για ένα σκάνδαλο μια δυστυχή πρόβλεψη ή ένα αποτέλεσμα.Αυτές οι προβλέψεις μας θα έπρεπε να είχαν  οδηγήσει όλους εσάς στο συμπέρασμα πως έχουμε καλή πληροφόρηση την οποία δεν φιλτράρουμε με βάση κομματικά ή άλλα γυαλιά αλλά εσείς θεωρείτε φαίνεται πως είμαστε τυχεροί!!!

Γιατί πως αλλιώς να σας το πούμε όταν έχουμε προβλέψει την εκλογή Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ, την νίκη Παπανδρέου με διψήφια διαφορά στις εκλογές του 2009 , και την πύρρειο νίκη Σαμαρά το 2012 που δεν θα οδηγούσε σε αυτοδυναμία καθώς και την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή όταν όλοι οι άλλοι την μετρούσαν στο όριο του στατιστικού λάθους!!!

Αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν και για το μέλλον σας έχουμε ήδη προβλέψει την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές όποτε και εάν αυτές γίνουν με την σημαντική σημείωση πως όσο αργούν τόσο πιο κοντά στην πολυπόθητη για αυτόν αυτοδυναμία οδηγείται ο Αλέξης Τσίπρας!!

Μάλιστα γνωρίζετε πως εμείς δεν ανήκουμε ούτε τώρα αλλά ούτε στο παρελθόν σε κανένα σοσιαλιστικό ή αριστερό κόμμα και επομένως αυτή μας η πρόβλεψη δεν ενέχει κανενός είδους προσδοκία ή επιθυμία μιας τέτοιας "αλλαγής".

Εδώ λοιπόν και τρεις μέρες αντιληφθήκαμε πόσο η δική μας ιδιαίτερη σχέση έχει αποξενωθεί και χαθεί από μια πραγματικότητα που είναι αμείλικτα σκληρή και άδικη για εμάς.

Μπορεί να μην γνωρίζω προσωπικά όλους τους αναγνώστες μου όμως έχω αντιληφθεί και είμαι περήφανος για αυτό πως και τα τρία ιστολόγια στα οποία εγώ κάνω κουμάντο έχουν οξυδερκείς αναγνώστες που μπορεί μεν να μην φθάνουν σε εμάς για να πουλάμε μούρη για την υψηλή θέση στο alexa που είμαστε (άλλωστε και όταν ήμασταν μέσα στα πρώτα 500 δεν σας πρήζαμε) αλλά είναι ικανοί να αντιληφθούν πως είμαστε διαφορετικοί και αυτό είναι που μας κρατάει στο να μην τα παρατήσουμε στο χρόνο.

Γιατί ειλικρινά η ενασχόλησή μας με το διαδίκτυο μόνο μπελάδες μας έχει δημιουργήσει από αγωγές και μηνύσεις μέχρι γκρίνιες και λεκτικές επιθέσεις από όσους δεν αντιλαμβάνονται πως εδώ δεν υπάρχει χώρος για λογοκρισία και κατευθυνόμενες ειδήσεις.

Κάποιοι π.χ θα ήθελαν εμάς εδώ που είμαστε εθνικιστές να σας κρύβουμε τις δολοφονικές επιθέσεις μια συμμορίας που ισχυρίζεται πως είναι εθνικιστές.

Όταν εμείς καταδικάζαμε εδώ την επίθεση Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη κάποιοι κακόμοιροι που νομίζουν πως υπηρετούν Ιδέες έγραφαν καλά της έκανε!!!

Αυτός ο λαϊκισμός που δεν έχει ουδεμία σχέση με τις αρχές και τις ιδέες του φιλελεύθερου εθνικισμού τον οποίο εμείς πιστά υπηρετούμε για δεκαετίες μας οδηγεί στο να είμαστε πιο καυστικοί και δεικτικοί σε "φαντάσματα" τα οποία πιστεύουν πως θα αφαιρέσουν από ελεύθερους πολίτες το δικαίωμα της επιλογής.

Οι μπολσεβίκοι με μαύρα ρούχα της Χρυσής Αυγής το μόνο που επιθυμούν διακαώς είναι να ξαναφέρουν στα πράγματα της Πατρίδας μας έναν Παπαδόπουλο τίποτα παραπάνω , τίποτα λιγότερο.

Εάν εσάς εκεί έξω σας άρεσε η περίοδος του ημιπαράφρονα δικτάτορα δεν έχετε παρά να τους ψηφίσετε για να ολοκληρώσουν τον δικό μας "αποκεφαλισμό" , αφού για αυτούς κάθε διαφορετική φωνή είναι "απειλή" για το νεοελληνικό πρότυπο που έχουν στα άδεια και ενίοτε ξυρισμένα κεφάλια τους.

Η Ελλάς ενωμένη με την απόλυτη βαρβαρότητα της σημερινής Ρωσίας θα επιβάλλουν μια νέα Τάξη Πραγμάτων και θα αντικαταστήσουν τον Δυτικό μας Πολιτισμό(για τον οποίο πρέπει να είμαστε όλοι υπερήφανοι) με προϊόντα και τεχνολογίες δεκαετιών πίσω από αυτές που η μεγάλη συμμαχία Κίνας-Ρωσίας και ενδεχομένως και Βόρειας Κορέας θα σας γεμίσουν τα σπίτια σας.

Και όμως όσο γραφικό και εάν ακούγεται αυτό υπάρχουν εκτός από τους κομμουνιστές και κάποιοι της από εδώ πλευράς που κάνουν οτιδήποτε για να μας οδηγήσουν σε άλλες συμμαχίες που θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα στο απόλυτο σκοτάδι.

Το τι κατασκεύασαν οι Ρώσοι τα τελευταία 100 χρόνια μπορείτε να τα θαυμάσετε από τα σαράβαλα αυτοκίνητα και αεροπλάνα τους μέχρι τα κινητά τους τηλέφωνα και τα κομπιούτερ τους.

Όμως να εκεί να επιμένουν οι δήθεν εθνικιστές της Χρυσής Αυγής που απολαμβάνουν τα αγαθά του δυτικού μας πολιτισμού να μας γυρίσουν στα σκ@τ/@ της Ρωσίας η οποία βύθισε την μισή Ευρώπη στην κομμουνιστική βαρβαρότητα και οδήγησε εκατομμύρια ανθρώπους στον αφανισμό.

Αλλά ας πάμε στα δικά μας και στην απουσία μας που μπορεί να ήταν μικρή 2-3 μέρες αλλά όπως λένε και αυτοί που ξέρουν ουδέν μονιμότερον του προσωρινού!!

Άλλωστε αυτές οι απουσίες μας που τα τελευταία χρόνια είναι και πιο συχνές δείχνουν και την δική μας ψυχολογική κούραση σε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας.

Όχι ένας βήχας , λίγος πυρετός και ένα συνάχι δεν μας έριξαν κάτω , μας έριξε η δική μας κακή ψυχολογία που έχει να κάνει με ένα σωρό δεινά που περνάμε τα τελευταία χρόνια.

Και όσο δεν φαίνεται φως στο τούνελ για να το πούμε και με λέξεις του ειρμού τόσο πιο πολύ πέφτουμε σε απογοήτευση και ίσως κατάθλιψη για όσα δεν κάναμε για να αποτρέψουμε τις αρνητικές επιπτώσεις μιας σειράς γεγονότων που πλέον μας φαίνονται πως αποτελούν τροχοπέδη για την υπόλοιπη πορεία μας.

Βέβαια μην "ελπίζετε" πως θα τα παρατήσουμε αφού το γράψιμο για εμάς αποτελεί εκτόνωση και κυρίως καθήκον η μεταφορά όλων των ειδήσεων που άλλοι δεν τολμούν ούτε να σας αναφέρουν.

Γιατί δυστυχώς στην χώρα μας λόγω της οικονομικής κρίσης η επιβίωση μέσων περνάει μέσα από τις χρηματοδοτήσεις που επιλέγει η Κυβέρνηση να παίρνουν όσοι μας κουνάνε τώρα το δάχτυλο και μας λένε τεμπέληδες και διεφθαρμένους.

Είναι τα οικονομικά συμφέροντα , οι εργολάβοι του Τύπου , οι εφοπλιστές χωρίς πλοία, οι ιδιοκτήτες ΠΑΕ με τα λεφτά των οπαδών της ομάδας, οι φαρμακέμποροι που προμηθεύουν τα δημόσια νοσοκομεία και πολλοί άλλοι.

Εσείς λοιπόν εκεί έξω που δουλεύετε αναγκαστικά ή όχι για όλους αυτούς έχετε επιλέξει να παραμυθιάζετε τους εαυτούς σας για την εντιμότητα της επιλογής σας όμως κατά βάθος γνωρίζετε πως υπηρετείτε συμφέροντα και διαστρεβλώνετε την αλήθεια.

Για όλους τους υπολοίπους που κάνουν το χόμπι τους υπάρχει η σκληρή σημερινή πραγματικότητα και φυσικά αυτή που έρχεται και είναι εξίσου και περισσότερο σκληρή με το σημερινό χάλι.

Δεν περιμένουμε από εσάς εκεί έξω να εκτιμήσετε την δική μας στάση απέναντι στα πράγματα απλώς έχουμε την απαίτηση να μην εμποδίζετε την προσπάθειά μας διαδίδοντας ψεύδη και αναληθή πράγματα για εμάς.

Είμαστε από τα ιστολόγια που δεν κοιτάμε ποτέ το προσωπικό μας συμφέρον για αυτό και δεν γίναμε site όπως σας είχαμε υποσχεθεί πολλάκις μέχρι σήμερα .

Γιατί σε αυτή την μορφή ήταν δύσκολο για κάποιους εκεί έξω να μας αντιμετωπίσουν ως μικρούς και ανώριμους αρθρογράφους και τότε οι μηνύσεις ή αγωγές και τα πικρόχολα σχόλια δεν θα ήταν αρκετά.

Θα έπαιρναν σειρά τα πληρωμένα όπλα της δήθεν κόκκινης ή μαύρης τρομοκρατίας.

Μια Σέχτα πληρωμένων δολοφόνων και μερικές σφαίρες στα κορμιά μας έτσι για να κτυπηθεί η κακή δημοσιογραφία και να επικρατήσουν οι καλοί συνάδελφοι που ακόμη και σήμερα μέσα σε αυτό το μεγάλο κακό επιμένουν να μην εξωθούν τα πράγματα στη σωστή τους βάση διεκδικώντας μόνο τα εναπομείναντα προνόμιά τους.

Είναι λυπηρό αλλά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες όπου το προσωπικό όφελος γίνεται αυτοσκοπός η δημοσιογραφία γίνεται το ίδιο τρομοκρατική και με τις επιθέσεις των πληρωμένων φονιάδων της Σέχτας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: