Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Καρατζαφέρης ή Καρατζα......πάρεις;

ΜΕ OFFSHORE O ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ 
ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ Ο ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Οι διαδικτυακοί υπερασπιστές του Γιώργου Καρατζαφέρη ξεπερνάνε σε γραφικότητα ακόμα και τους ίδιους τους οπαδούς του ΛΑ.Ο.Σ οι οποίοι όσοι ελάχιστοι απέμειναν προσπαθούν να μας πείσουν για την αθωότητα του Προέδρου τους.Μοιάζουν με τους Χρυσαυγίτες φιλοναζί οι οποίοι προσπαθούν να μας πείσουν πως ο Φύσσας έφταιγε που έπεσε πάνω στο μαχαίρι του Ρουπακιά και όχι ο δικός τους φονιάς πρώην κομμουνιστής και μετέπειτα Χρυσαυγίτης!!!!

Η ιδεολογική καθαρότητα του ιστολογίου μας , μας επιτρέπει να σας ενημερώνουμε χωρίς οικονομικές ή άλλες εξαρτήσεις και να επιβεβαιωνόμαστε κάθε φορά για όσα σας καταγγέλουμε.

Μας έσυραν στα δικαστήρια από επιχειρηματίες έως αποτυχημένους πολιτευτές αλλά εκεί εμείς να δίνουμε με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τον δικό μας αγώνα για να σας ανοίξουμε τα μάτια.

Βέβαια είσαστε τόσο ΖΩΑ (τα προσβάλλουμε εάν τα συγκρίνουμε με τους περισσότερους από εσάς) στην πλειοψηφία σας που καταλαβαίνετε μόνο το μικροκομματικό σας και ατομικό σας συμφέρον.

Ήδη βλέπουμε πως πολλοί Πασόκοι έχουν λατρέψει την συγκυβέρνηση Σαμαρά -Βενιζέλου αφού τους διατηρεί σε θέσεις κλειδιά του κρατικού μηχανισμού στο όνομα δήθεν πως δεν μπορεί να γίνει αλλιώς αφού χρειάζονται και οι κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ για να "κυβερνήσουμε" και να σώσουμε την Χώρα.

Μα ποια χώρα να σώσουμε όταν μετά από δυο χρόνια δεν πετύχαμε να βάλουμε τουλάχιστον 2000-3000 λαμόγια στην φυλακή για να ανασάνει πραγματικά αυτός ο Τόπος.

Εάν ο Καρατζαφέρης τσέπωζε μίζες εκατομμυρίων ευρώ φανταστείτε τι έχουν τσεπώσει όσοι ως Υπουργοί , Υφυπουργοί και Γενικοί Γραμματείς υπέγραφαν συμβάσεις εκατομμυρίων.

Με Λαυρεντιάδη , Ρέστη , Λιακουνάκο , Καρατζαφέρη , Παπακωνσταντίου , Παπαντωνίου και τόσους άλλους εκτός δεν πας Αντώνη μας για εκλογές αλλά για συντριβή από τον Τσίπρα.

Μπορεί ο Τσίπρας να τα πάει πολύ χειρότερα αλλά καμιά δεκαριά θα τους στείλει .

Μόνη διέξοδος για να μην καταστραφούμε ΠΛΗΡΩΣ από την αριστερή διακυβέρνηση του Αλέξη είναι η δημιουργία της Νέας Ελλάδας ενός πολιτικού σχήματος που θα έχει ως βασική του ΑΞΙΑ την κοινή λογική και τον πατριωτισμό.

Γιατί "πατριώτες" μαχαιροβγάλτες, εκβιαστές  και μακρυχέρηδες είχαμε πολλούς αναζητούνται έντιμοι ιδεολόγοι και κυρίως εθνικά σκεπτόμενοι.

Γιατί όταν είσαι "γυμνός" εξοπλιστικά τι τσαμπουκάδες κάνεις βρε κακομοίρη;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: