Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Δεν λειτουργεί η Κυβέρνηση καλύτερη λύση για όλους οι πρόωρες εκλογές


Άλλα λέει η Τρόϊκα άλλα κάνει η Κυβέρνηση και μετά για τα δημοσιονομικά κενά θα φταίνε "κακοί" Γερμανοί.

Τα μονοπώλια παραμένουν , τα επαγγέλματα παραμένουν κλειστά , οι πλούσιοι δεν φορολογούνται και οι μισθοί και οι συντάξεις κοντεύουν και σε πολλές περιπτώσεις έχουν φτάσει τα επίπεδα των μισθών  της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.

Η παρωδία την οποία παίζει ένας θίασος που αποκαλεί ο Βενιζέλος Κυβέρνηση έχει εξαντλήσει τα όρια του ελληνικού λαού ο οποίος αντιλαμβάνεται πως δεν έχει λύση η αντιπολίτευση αλλά και χωρίς ελπίδα από την παρούσα Κυβέρνηση που δεν μπορεί να συνεννοηθεί ούτε μεταξύ της πόσο μάλλον με την Τρόϊκα.

Σε λίγες μέρες η εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας θα χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Ο ελληνικός λαός έχει αποφασίσει ήδη πως δεν θέλει να ξαναδεί τα ίδια πρόσωπα σε κυβερνητικές θέσεις.

Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ όντας πολιτικά ανεξάρτητο στηρίζει την προσπάθεια του ελληνικού λαού να σταθεί και πάλι στα πόδια του όμως τονίζει τον κίνδυνο να βρεθεί εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας και να πάμε ακόμα χειρότερα.

Εμάς δεν μας νοιάζει πλέον η ζημιά που έχουμε υποστεί από την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου που με οποιαδήποτε άλλη δεν πρόκειται να πάμε χειρότερα.

Για εμάς εδώ στο ενημέρωση μόνο καλύτερα μπορούν να πάνε και αυτό θα φανεί και με την θέση μας στο alexa η οποία βέβαια για εμάς δεν είναι αυτοσκοπός.

Δεν μπορούμε π.χ πλέον να ανεχόμαστε να υπάρχουν μέσα στην Κυβέρνηση οι άνθρωποι του Σημίτη , και μας είναι παντελώς αδιάφορο το γεγονός των ισορροπιών που επικαλείται το περιβάλλον Σαμαρά το οποίο έχει "καταφέρει" να πληρώνουμε 8 δις ευρώ τόκους στους Γερμανούς και το χρέος μας να παραμένει αμετάβλητο!!!!

Αυτά προς το παρόν και καλή συνέχεια σε όλες και όλους εσάς εκεί έξω που μας διαβάζετε αφού ούτε δουλειά έχετε αλλά περιμένετε ακόμα το free wi-fi που είχε υποσχεθεί ο Σαμαράς πως θα υπήρχε σε όλη την Ελλάδα από τον Νοέμβριο του 2014.

Πιο Πινόκιο πεθαίνεις Πρόεδρε....

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: