Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Ο Μπάκο Άρβερ σε ποια ομάδα μπράβων ανήκει;

Αυτός είναι ο μανιακός Αλβανός πιστολέρο
Ο Μπάκο Άρβερ είναι ο Αλβανός κακοποιός που σκόρπισε τον τρόμο στο Μικρολίμανο τραυματίζοντας 15 άτομα.Σύμφωνα με τις αρχές είναι 31 ετών σύμφωνα με τα δικά μας στοιχεία είναι 3-4 χρόνια μεγαλύτερος αφού τα έγγραφα τα οποία φέρει δεν είναι ακριβή.

Όπως δεν είναι ακριβές και το ότι είναι άσχετος με μια σειρά εγκληματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με προστασίες καταστημάτων, πορνεία, εμπορία ναρκωτικών και εμπόριο όπλων.

Οι Αστυνομικές αρχές τον γνωρίζουν πάρα πολύ καλά και το γεγονός πως κυκλοφορούσε ελεύθερος με ένα καλάσνικοφ οφείλεται σε δικές τους παραλείψεις που μένει πλέον να διερευνηθούν από τις εσωτερικές υποθέσεις ,μετά το προχθεσινό μακελειό που ευτυχώς δεν είχε θύματα.

Είναι γεγονός πως ο προηγούμενος Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Νικόλαος Δένδιας προσπάθησε να βάλει μια τάξη στο χώρο της παρανομίας που σχετίζεται με προστασίες καταστημάτων ναρκωτικά , πορνεία και σύγχρονο δουλεμπόριο.

Είχε καταφέρει να αναστατώσει πολύ τους επίορκους αστυνομικούς που ανακουφίστηκαν με την απομάκρυνσή του από την ηγεσία του Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Πολλές δικογραφίες εναντίον νονών της νύχτας έφτασαν στην Ελληνική Δικαιοσύνη και πολλοί αστυνομικοί απομακρύνθηκαν από καίρια πόστα αφού ή ήταν ανεπαρκείς ή συνεργάζονταν με παράνομα κυκλώματα.

Ο νέος Υπουργός κ. Βασίλης Κικίλιας νέος άνθρωπος ίσως δεν γνωρίζει ακόμα πως έχει στηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός μέσα στην ΕΛ.ΑΣ ο οποίος συντηρείται από τους οικονομικούς μετανάστες.

Βγάζουν εκατομμύρια ευρώ αφήνοντάς τους να δρουν ανεξέλεγκτοι και κυρίως τους "χρησιμοποιούν" για όλες τις βρωμοδουλειές τους.

Αλβανούς θα βρεις χωμένους παντού σε όλη την γκάμα των παράνομων δραστηριοτήτων και φυσικά θα βρεις και στην Χρυσή Αυγή αφού ως εγκληματική οργάνωση που είναι συνεργάζεται μαζί τους με κοινό στόχο την συσσώρευση για την μεν Χρυσή Αυγή δύναμης για τους δε Αλβανούς Χρυσαυγίτες πλούτο.

Πριν ένα χρόνο βρεθήκαμε έκπληκτοι από το γεγονός πως έφτασαν στο σημείο να θεωρήσουν πως μπορούσαν επειδή είναι οπλισμένοι να μας εκφοβίσουν.

Λες και είναι δύσκολο να βρεις ένα περίστροφο μερικές σφαίρες και κυρίως το κουράγιο να θες να παραμείνεις στη χώρα σου ελεύθερος από μια ξένη εισβολή που επιτυγχάνεται με την αρωγή της εγχώριας εγκληματικότητας.

Σε όλες τις βαθμίδες της οποίας έχουν εισχωρήσει Αλβανοί κακοποιοί. Από τους ληστές τραπεζών μέχρι τις παρυφές της τρομοκρατίας συναντάς πλέον ένοπλους αλβανούς που για μερικές δεκέδες ευρώ αφαιρούν ανθρώπινες ζωές.

Η Πολιτεία σίγουρα δεν κάνει το καθήκον της να παρέχει ασφάλεια γιατί εάν το είχε κάνει ουδείς από δαύτους θα κυκλοφορούσε ελεύθερος στους δρόμους της Αθήνας αλλά και όλων των ελληνικών πόλεων πουλώντας τσαμπουκάδες.

Ανώτατος αξιωματούχος ξένης πρεσβείας μας έλεγε πριν μερικούς μήνες πως θεωρεί αδιανόητο το γεγονός να υπάρχουν τόσοι πολλοί ένοπλοι Αλβανοί κακοποιοί στη Χώρα μας και πως η στάση της Ελληνικής Αστυνομίας απέναντι στο γεγονός αυτό είναι τουλάχιστον περίεργη.

Οι υπηρεσίες της εν λόγω Πρεσβείας έχουν καταγράψει ένα σωρό συνομιλίες Αλβανών με αστυνομικούς και έχουν από το καλοκαίρι του 2012 ενημερώσει την Κυβέρνηση για ύπαρξη πυρήνων φανατικών μουσουλμάνων στις τάξεις των Αλβανών που διαμένουν "νόμιμα" στην Πατρίδα μας.

Τον Μπάκο Άρβερ και πολλούς άλλους Αλβανούς θα τους βρείτε να διασκεδάζουν με επίορκους αστυνομικούς και αυτό είναι η ουσία της δικής μας παρουσίας που τους χαλάει αυτές τις αγαστές και μάλιστα επικερδείς σχέσεις.

Η ομερτά θα σπάσει ιδίως τώρα που η Πατρίδα μας τελεί υπό Τροϊκανή "κατοχή" και έτσι η διαφθορά είναι πιο εύκολο να χτυπηθεί.

Εάν δεν υπήρχε αυτή η "κατοχή" ήδη εμείς δεν θα υπήρχαμε αφού οι Αλβανοί κακοποιοί με την συνδρομή των εγχώριων και τμήματος της ΕΛ.ΑΣ θα μας είχαν βγάλει από την μέση.

Καλούμε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Βασίλη Κικίλια να ζητήσει την συνδρομή των αμερικανικών αρχών για να εντοπίσει και να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τον Αλβανό κακοποιό Μπάκο Άρβερ γιατί εάν περιμένει από την ΕΛ.ΑΣ δεν θα τον συλλάβουν ποτέ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: