Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Ηδονοβλεψίας προπονητής στον Πειραιά!


Χειροπέδες σε έναν ηδονοβλεψία προπονητή γυναικείας ομάδας στην περιοχή της Δραπετσώνας πέρασαν προ ημερών (το Σάββατο) αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Οπως αποδείχτηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 55χρονος Ελληνας, ο οποίος φέρεται ότι είναι ο προπονητής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου στην Δραπετσώνα, είχε τοποθετήσει μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο κουτί (καμουφλαρισμένο) στα αποδυτήρια κινητό τηλέφωνο, με την κάμερα του οποίου κατέγραψε τις ιδιωτικές στιγμές συνολικά οκτώ αθλητριών, μεταξύ των οποίων και ανήλικες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής κατέγραφε γυμνά τα κορίτσια της αντίπαλης ομάδας!

Η συσκευή καταγραφής

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, φωτογραφική μηχανή, οκτώ CDs, ένα κινητό τηλέφωνο και μία κάρτα μνήμης, καθώς και το κουτί που χρησιμοποιούσε για την απόκρυψη της συσκευής καταγραφής. Ο 55χρονος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, κατ' εξακολούθηση.

Στο μεταξύ, αντίστοιχο περιστατικό σημειώθηκε και στην Κρήτη, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου (σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζεται ως λογοθεραπευτής στο Ρέθυμνο) για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και πορνογραφία ανηλίκων.

Είχε προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο 36χρονος Ελληνας λογοθεραπευτής είχε εγκαταστήσει κάμερες στις τουαλέτες τόσο του επαγγελματικού γραφείου του όσο και του σπιτιού του με τις οποίες «παρακολουθούσε» τα θύματά του. Από την προανάκριση της Αστυνομίας προέκυψε ότι είχε εγκαταστήσει τις κάμερες (καλυμμένες) τουλάχιστον από τα τέλη Ιουνίου ως και τις αρχές Οκτωβρίου, καταγράφοντας συνολικά τρία ανήλικα κορίτσια αλλά και τρεις γυναίκες. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν μεταξύ άλλων έναν φορητό υπολογιστή, τρεις εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και τρεις ψηφιακές συσκευές αποθήκευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: