Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Το Antinews είναι εδώ, δυνατό και συνεχίζει
Θα συνεχίσει να τσακίζει τους υπουργούς, τους βουλευτές, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και κυρίως εκείνους τους άθλιους προοδευτικούς της ψευτοαεριστεράς που ετοιμάζονται να καταλάβουν την εξουσία.

Η ζωή έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Έχει πίκρες, έχει και χαρές, επιτυχίες και αποτυχίες. Δυστυχώς έχει και το φυσικό τέλος, όπως αυτό που σημάδεψε το antinews.

Ο Φάκτορας δεν είναι πια μαζί μας αλλά σίγουρα κάνει κάπου αλλού ρεπορτάζ και ακόμη πιο σίγουρα δεν μας έχει εγκαταλείψει. 

Κάπου εδώ γύρω βρίσκεται και μας βάζει ιδέες για το τι θα γράψουμε και πώς. Για το πώς θα γίνουμε καλύτεροι και πώς το antinews, το παιδί του, θα μεγαλώσει, θα πάει σχολείο, πανεπιστήμιο και θα γίνει κυρίαρχο.

Κάποιοι ίσως να χάρηκαν με τις εξελίξεις. Σε όσους το antinews και ο Βασίλης είχε γίνει τσιμπούρι, τώρα θα λένε ότι ξεμπέρδεψαν. Θα κρυφογελάνε πιστεύοντας ότι τη γλίτωσαν. Είναι πολύ γελασμένοι και πρέπει να ξέρουν ότι «κάθε τέλος είναι και μια μεγάλη αρχή».

Το antinews είναι εδώ, δυνατό και συνεχίζει. Θα συνεχίσει να ενοχλεί τους πάντες, να γράφει… αντί, να ελέγχει την εξουσία. Θα συνεχίσει να τσακίζει τους υπουργούς, τους βουλευτές, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και κυρίως εκείνους τους άθλιους προοδευτικούς της ψευτοαεριστεράς που ετοιμάζονται να καταλάβουν την εξουσία.

Θα διαλύσει τους πάντες τα επόμενα χρόνια. Όσους κοιτάνε την πάρτη τους, δεν σέβονται το δημόσιο χρήμα, είναι πρώτοι στη λαμογιά. 

Τα παλιά και νέα τζάκια, τους βουτυρομπεμπέδες της πολιτικής, τους καλογυαλισμένους βουλευτές και τα στελέχη που νομίζουν ότι μπορούν να μοιράσουν την Ελλάδα σε τιμάρια και να την ελέγχουν όποτε γουστάρουν.

Το antinews θα συνεχίσει να είναι εδώ και να ενοχλεί, στις αρχές που μας γαλούχησε ο «αρχηγός». Όλοι όσοι πίστεψαν στο εγχείρημα αυτό τα τελευταία 7 χρόνια. Όλοι εκείνοι που βάζουν πάνω από την… τσεπούλα τους την Ελλάδα.

 Όλοι εκείνοι που αγαπάνε άδολα την πατρίδα και θέλουν να τη δουν κάποτε να απελευθερώνεται από τα δεσμά της μικροπολιτικής, της λαμογιάς, των επιχειρηματικών συμφερόντων, του άθλιου δημόσιου τομέα, των κρατιστών που ρήμαξαν τον τόπο.

Όλοι εκείνοι που δεν «μασάνε» από απειλές, εκβιασμούς, προσπάθειες δωροδοκίας και φίμωσης. Όλοι θα είμαστε στην πρώτη γραμμή και θα τσακίσουμε αυτούς που νομίζουν ότι την έχουν… σκαπουλάρει.

Θα σας ταράξουμε στη… νομιμότητα κύριοι και κυρίες όσο ψηλά κι αν βρίσκεστε. Θα σας κάνουμε να παρακαλάτε να μη βγάλουμε τα σκάνδαλά σας και τα άπλυτά σας. 

Κάθε λέξη που θα γράφουμε εναντίον όλων των προδοτών της Ελλάδας θα είναι αφιερωμένη στον Βασίλη που θα μας κοιτά από ψηλά, θα καπνίζει το τσιγαράκι του, θα πίνει το κρασάκι του και θα λέει: «Α, ρε μπαγάσες. Είμαι περήφανος για εσάς. Ξεσκίστε τους, είμαι μαζί σας».

Το τέλος μιας εποχής, η αρχή μιας άλλης. Τρέμετε.

Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: