Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Κυβέρνηση με ημερομηνία λήξης .... τον Μάρτιο του 2015


Είναι νοσηρό αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες στην Πατρίδα μας. Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου επιχειρεί να παραμείνει στην Εξουσία εις βάρος όλων όσων μέχρι σήμερα πρέσβευε.


Η ομαλότητα στη Χώρα που τόσο επικαλείται δεν είναι παρά φούσκα αφού ακόμα και οι αγορές τους γύρισαν την πλάτη.

Το δημόσιο χρέος αυξάνεται , η ανεργία φουντώνει και παράλληλα έχουμε την πτωχοποίηση του 30% του πληθυσμού γεγονός που  οδηγεί σε πλήρη απαξίωση αυτούς που μας έλεγαν πως θα μας σώσουν!!!!

Ατυχώς ακόμα και η ανεύθυνη και καταστροφική αριστερά φαντάζει πιο ρεαλιστική στο λόγο της από τους "συνετούς" συνομιλητές της από εδώ πλευράς.

Δηλαδή προσπαθούν να πείσουν πως "ιθαγενείς" πως πρέπει να πουλήσουν την ακίνητη περιουσία τους σε εξευτελιστικές τιμές προκειμένου να επιβιώσουν!!

Όλοι κρίνονται υπεύθυνοι για το δυσθεώρητο δημόσιο χρέος μας και ουδείς πλην καμιά 10αρια πολιτικών και επιχειρηματιών που έχουν μπει φυλακή δεν τιμωρούνται για το χάλι στο οποίο μας έφτασαν.

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ με τις γνωστές θέσεις του περί διαγραφής του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και τις συνιστώσες που δεν επιθυμούν την παραμονή στο ευρώ είναι πλέον η πρώτη πολιτική δύναμη στη Χώρας μας.

Η σημερινή παραίτηση του Ανδρέα Ψυχάρη σηματοδοτεί ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και σίγουρα εκλογές το αργότερο τον Μάρτιο του 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: