Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Η zougla.gr στην κορυφή της διαδικτυακής ενημέρωσηςΗ ιστοσελίδα zougla.gr είναι στην κορυφή της διαδικτυακής ενημέρωσης θέση 6 σύμφωνα με την alexa.com και πλέον στη δεύτερη θέση βρίσκεται το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στη θέση 11 ακολουθεί ο Νίκος Ευαγγελάτος και το newsit.gr στη θέση 12 και μετά το χάος.
Είχαμε εδώ και δυο χρόνια τονίσει πως όταν πλέον πάψουν να δαπανούν υψηλά ποσά για να αγοράζουν κλικ κάποιοι θα φανεί πως ο κόσμος προτιμά την ενημέρωση χωρίς δεσμεύσεις που προσφέρουν κατά το πλείστον τα τρία αυτά διαδικτυακά μέσα σε αντίθεση με πλειάδα άλλων που έχουν κομματική ταυτότητα έντονη προς την μια ή την άλλη πλευρά.

Οι ακραίες φωνές του διαδικτύου παραμένουν σε θέσεις χαμηλές με αποτέλεσμα να κυριαρχούν οι ήπιες γραφίδες (μάλλον πληκτρολόγια και ποντίκια!!!) και όχι οι δήθεν επαναστάτες.

Θέλουμε να τονίσουμε πως η δική μας χαμηλή θέση οφείλεται κατά κύριο λόγο στο γεγονός πως η δική μας ιδεολογία (κακώς κατά την άποψή μας) είναι στιγματισμένη ως ακραία και πολλοί μας καταδικάζουν πριν καν μπουν στον κόπο να διαβάσουν τι γράφουμε.

Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ το οποίο σέβεται την ΑΠΟΨΗ του κάθε πολίτη ανεξαρτήτως χρώματος και θρησκεύματος έχει ανοιχτά τα σχόλιά του και αφήνει όλες και όλους εσάς εκεί έξω να προβάλετε μέσω του ιστολογίου μας την δική σας ΓΝΏΜΗ για οτιδήποτε συμβαίνει.

Τις επόμενες μέρες και επειδή εμείς υπάρχουμε όχι εξαιτίας της δικής σας καθημερινής παρουσίας στο blog μας αλλά από το δικό μας "ψώνιο" και θέληση θα έχουμε συγκλονιστικές αποκαλύψεις τις προσεχείς μέρες.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: