Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Να χαίρεστε τον ΣΥΡΙΖΑίο διευθυντή, Κώστα Αρβανίτη, κε Τσίπρα [video]

γράφει για το planet-greece o Ιαβέρης

Όσο καιρό ήταν εργαζόμενος και παρουσιαστής στην πρώην ΕΡΤ, ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης ήταν από τους πρώτους που σήκωναν ψηλά το λάβαρο της επανάστασης, όντας μπροστάρης στις απεργιακές κινητοποιήσεις. Αλήθεια, ποιος ξεχνάει...
τις ατελείωτες εβδομάδες που η ΕΡΤ, με την ΠΟΣΠΕΡΤ, έριχναν μαύρο στην ενημέρωση, πριν η κυβέρνηση πάρει την απόφαση να ρίξει "μαύρο" οριστικά;

Ο κύριος Αρβανίτης, μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, δεν πήγε χαμένος. Βρήκε δουλειά στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ "στο Κόκκινο", ως διευθυντής! Φαίνεται εκεί στην Κουμουνδούρου εκτίμησαν τα μάλα την προσφορά του στην εργατική τάξη και με δεδομένη την επαγγελματική του εμπειρία αποφάσισαν να του εμπιστευτούν την βιτρίνα του σταθμού στα χέρια του.

Μία βιτρίνα, όμως, που όσο λάμπει υπό τους φαντασμαγορικούς αγώνες κατά των αντεργατικών μέτρων, την ανατροπή των μνημονιακών δεσμεύεσων και τον ανένδοτο αγώνα κατά των αιμοσταγών εργοδοτών που πληρώνουν με χαμηλούς μισθούς τους εργαζόμενους... κρύβει από πίσω της τον απόλυτο εργασιακό μεσαίωνα.

Ναι, στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ ισχύει το δόγμα του "σκάστε και δουλεύτε... απλήρωτοι". Και κατά τα πρότυπα της Χρυσής Αυγής, που όποιος παραστρατήσει από το μαντρί λοιδορείται και καταδικάζεται, έτσι και ο κύριος Αρβανίτης έκανε λόγο από τον "αέρα" του ραδιοφωνικού σταθμού που διευθύνει για εργαζόμενους εκβιασές. Επειδή οι τεχνικοί τόλμησαν (!) να απεργήσουν ζητώντας τα δεδουλευμένα τους για να μπορέσουν να κάνουν το αυτονόητο... να ζήσουν και να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους!

Να τον χαίρεστε κύριε Τσίπρα και οι λοιποί λαϊκιστές ΣΥΡΙΖΑίοι...

Ακούστε τον και καμαρώστε τον!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: