Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

Να τον χαίρεσαι Αντώνη τον μαρξιστή σύμβουλό σου

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης στα χρόνια της νιότης του στην Αριστερά

Και όμως οι σύντροφοι του Χρύσανθου Λαζαρίδη του έστειλαν επιστολή και θύμισαν σε όλους τους δεξιούς  ποιους μαζεύει η εκάστοτε ηγεσία δίπλα της και γιατί τα τελευταία χρόνια χάνουμε μονίμως από τους κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ.


Όταν έχεις μαρξιστική αντίληψη δύσκολα φεύγεις από την αλαζονεία που σου δημιουργεί αυτή και κυρίως δεν μπορείς να αντιληφθείς την από εδώ πλευρά που πολέμησε επί δεκαετίες τις καταστρεπτικές Ιδέες του κομμουνισμού που ο κ. Λαζαρίδης υπηρέτησε στα φοιτητικά του χρόνια.

Για εμάς που δεν είμαστε και τόσο ανοιχτοί στο ξεχαρβάλωμα που επιχειρείται στη ΝΔ τα τελευταία 30 χρόνια σας βάζουμε για να γελάσετε και την επιστολή που του έστειλαν οι πρώην σύντροφοι στην ιστοσελίδα periodista που ιδεολογικά είναι κοντά τους.

Αγαπητέ Χρύσανθε

Εμείς οι πρώην σύντροφοι σου της ανανεωτικής αριστεράς, οι παλιοί συναγωνιστές σου του Ρήγα Φεραίου της νεολαίας του ΚΚΕ εσωτερικού, έχοντας υποστεί ( αρκετοί από εμάς ) την κριτική σου από αριστερά μέσα στην παλιά μας οργάνωση, δεν μπορέσαμε να κατανοήσουμε το πολιτικό σου άλμα, στα εκ δεξιών-δεξιών του Αντώνη Σαμαρά.

Έτσι, σε δημόσιες και ιδιωτικές συζητήσεις, σε κατηγορούσαμε δριμύτατα. Είμαστε όμως κοντόφθαλμοι. Κανείς από εμάς, δεν μπόρεσε να δει, ότι ΕΣΥ συνεπέστερος από όλους μας, ούτε μια στιγμή δε σταμάτησες να δουλεύεις, με επαναστατικό σθένος, για τον κοινό μας στόχο ꞉ Η αριστερά στην εξουσία. Τώρα που επιτέλους το καταλάβαμε, σύντροφε Λαζαρίδη, δημόσια σε ευχαριστούμε ! Με μια ακόμη μικρή προσπάθεια, θα κατακτήσουμε ευρεία αυτοδυναμία.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ! Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα τον καλό !! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Αθήνα 06/10/2014 Οι παλιοί σου σύντροφοι

Εμείς τι να σχολιάσουμε τώρα αηδιάζουμε ακόμα και στην Ιδέα πως δίπλα στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος βρίσκεται ένας πρώην υμνητής του κομμουνισμού. 

Αλήθεια πως είναι δυνατόν να συνυπήρχαν στο ίδιο στρατόπεδο  ο Πατριώτης Μπαλτάκος με τον Ρήγα Φεραίο Λαζαρίδη; Να απαντήσουμε στους πρώην συντρόφους του πως δεν τους πούλησε απλώς βολεύτηκε όπως πολλοί Ρηγάδες δίπλα στους αρχηγούς της ΝΔ οι οποίοι με τέτοιους συμβούλους οδήγησαν ένα 16% του κόμματος πιο δεξιά μας!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: